Egy hirdetési kampány akkor hatékony ha több hónapig jelen vannak a tartalmak az interneten
.


A POINTERNET Távoli Publikációs Rendszere segítségével a megszokottól eltérő hirdetési lehetőségeket képes biztosítani a hirdetőknek.
Eredmény: garantált napi
6-7000 feletti hirdetés megjelenés (ez a szám folyamatosan növekszik a lehetőség kiterjesztésével)

A rendszer használata egyszerű, internetes képzettséget nem igényel. A felhasználók helyett a POINTERNET is elvégzi a hirdetések elhelyezését és karbantartását, a távoli karbantartási lehetőség csak lehetőség annak, aki élni szeretne vele.
Elszámolás:

1. időtartam (havonta, átalánydíjas) vagy
2. megjelenések száma szerinti
elszámolásA hagyományos weboldalak karbantartása sokszor gondot jelent a cégeknek. A cégek más portálokon elhelyezett on-line hirdetései - ha az interneten általánosan elterjedt bannereket (képes hirdetéseket) vagy szöveges hirdetéseket alkalmazzák,- általában kevés információt hordoznak, és ezek irányítási képessége a saját céges weblap tartalmakra sokszor sablonos és ezért kevésbé hatékony.
Miért? Mert
-  egy címre, - általában a cég főoldalára - tudnak csak linket , kapcsolatot létrehozni,
- a látogatók sokszor érzéketlenek a banner képi információira,
- szöveg alig fér el rajtuk.
Ezért jó és hatékony bannert csinálni tényleg művészet, és a reklámozás tudományának egyik csúcsa.


A probléma megoldására vagy enyhítésére találtunk ki egy módszert és lehetőséget.

A lényeg az, hogy a rendszerbe bevont - POINTERNET tartalmat szolgáltató oldalakra (1) bannerek hívási sablonjai kerülnek fel, előre beépítve (ezek képei gyorsan cserélhetőek aktuális bannerekre), majd innen nem a hirdető oldalára irányítjuk át közvetlenül a felhasználót, hanem előbb egy távolról frissíthető weboldalra (2) ami (tartalomjegyzékként működik) és több alárendelt (3) weboldal címét és linkjét képes befogadni.
Az alárendelt weboldalakon (bővített hirdetési tartalom befogadásának lehetősége) szöveget, képeket és tetszés szerinti számban linket helyezhet el a hirdető, amelyek saját hivatalos oldalaira mutathatnak. Mivel itt konkrét, bő tartalmat is feltehet, lehetőség van arra hogy az egyébként kevésbé látogatott weboldalának, egy marketing kiterjesztését hozza létre a POINTERNET-nél a kampány idejére, - ideiglenesen.

Mivel a felvitt tartalmakat hordozó oldalak önálló életet élnek a bannerek nélkül is, - a keresők tevékenysége miatt (Google, stb.)- , hatékonyabb megoldásnak tartjuk ezt a módszert az egyszerű banner elhelyezésnél.

A háttérben egy IBM adatbáziskezelő rendszer tevékenykedik, a teljes rendszer karbantartása bonyolult informatikai folyamat, nem webszerkesztői munka áll mögötte.

A hirdetőknek ingyenes marketing tanácsadást nyújtunk az on-line hirdetések és a saját kapcsolt weboldalaiknak az összehangolása érdekében.

Egy hirdető rendelkezhet a következő lehetőségekkel

1. banner elhelyezési lehetőség, (egyenlőre három méretben)
1.1. 468x60 pixel, (3 db minden oldalon)
1.2. 811x100 pixel, (1 db minden oldalon)
1.3. 180x180 pixel, (1 db minden oldalon)
tehát összesen 5 banner elhelyezési lehetőségünk van oldalanként,
amely a rendszerbe bevont oldalakon mindenhol megjelenik (több ezer oldal).
A banner kép cserélhető havonta, vagy igény szerint. A banner "jpg" formátumú lehet.

1. POINTERNET tartalmat szolgáltató oldalak (biztosítják a napi banner megjelenések nagy számát, ma átlagosan 15000 oldal jelenik meg naponta, ezek egy része rendelkezik a lehetőséggel.

A következő oldalakon helyeztük el a bannerek beépített változatait (folyamatosan bővülő felület)

Festmény aukció (licit ár távoli karbantartásával)
Agrárágazat havilap
Tanspack havilap
eVilág folyóirat
Diéta, fogyókúra oldalak
Szexuális felvilágosítás,
"Derby" lovasbolt kisérleti alkalmazás
Lovas ismeretek, fajtalexikon, lovardakritika, takarmánystb.
Kutya fajtalexikon, standard leírások
Mobil telefonok műszaki leírása
,Vadászfegyverek, Vadászat - Safari,stb.
Ingatlan,
Művészet,
Utazási (utikönyv) oldalak (Bulgária,Görög o., Török o., Horvát o.,Spanyol o.,Ausztria, fejl. alatt) stb.
stb.
(ez a lista nem teljes, a bővítés folyamatos)


2. Tartalomjegyzék oldalak (amelyekre mutatnak a bannerek)
. A tartalomjegyzék automatikusan frissül, ha felkerül egy új dokumentum (weboldal) a rendszerbe, és mindig a legfrissebb publikált oldal kerül az első helyre.
A lejárt hirdetési weboldalakat sem veszük le a tartalomjegyzékből (ezeket a hirdető (vagy kérésére a POINTERNET) természetesen törölheti, vagy módosíthatja ha a jelenléte már zavaró, pld. lejárt a határideje a szolgáltatásnak). Maximum 200 dokumentum lehet a tartalomjegyzékben, és egy évig fentmarad akkor is, ha a hirdető rövidebb időre rendelte meg a hirdetést.

3. A Tartalmat hordozó hirdetési weboldalak távolról, egyszerűen, internetes ismeretek nélkül kezelhetőek, tartalmuk lehet több gépelt oldalnyi is, képekkel, linkekkel stb. felszerelve. A hirdető a weboldalakon elhelyezhet linkeket is korlátlan számban, amelyek a saját hivatalos weboldalára vagy annak részeire mutathatnak.Sok olyan céges weboldal van, amelynek a tartalma elfér az itt rendelkezésre álló keretek között. ( Nem javasolt 100-250 Kbyte-nál nagyobb oldalt publikálni, inkább több oldalt célszerű készíteni).

4. A hirdetések díjazása havidíjas, vagy megjelenés alapú lehet, megegyezés szerinti áron. A publikálás bármikor történhet, a web tartalom óránként többször frissül. Természetesen amelyik hirdetési oldal nem változik sokszor, azt feltöltheti a POINTERNET is, és nem kell vele a felhasználónak foglalkoznia. Speciális eset pld. egy festmény aukció, amikor a licit árakat akár óránkén többször is frissíthetik.

Marketing szempontból célszerű 3 - 6 hónapra megrendelni a szolgáltatást azért, hogy a keresőknek is legyen ideje az oldalt feltérképezni, indexelni.

5. Havonta statisztikát adunk a bannerek és az oldalak megjelenéséről. A staisztika hosszabb időre szóló megrendelések esetében automatikus, mailben érkezik.

6. Korlátozások: A hirdető csak annyi oldalt tehet fel, amennyi a szerződésében meghatározott. Egyéb más hirdetéseket (harmadik fél érdekében) nem tehet fel, csak külön megállapodás alapján.

Néhány célszerű felhasználás:

egy adott termék leírásainak bemutatása 10-30 oldalon, időtartam: 3 hónap,

szolgáltatások ismertetése

utazási irodák, pénzügyi szolgáltatók, akciós hirdetései
stb.

Teljesítmény: a bannerek megjelenési száma megegyezik a bekapcsolt tartalmak oldalainak összes megjelenésének számával. Ez már 6-7000 oldal naponta.

Egyéb hirdetési lehetőségek a POINTERNET oldalain

Adatbázis Szolgáltatásaink: www.pointernet.org
Utazás, Ingatlan, Lovak,
Kutyák, Erdészeti termékek, fakereskedelem, Mezőgépek, Áruház, Fórum, Céginformáció

Ha teljes újságot szeretne nálunk megjelentetni pld. havonta, lehetőség van rá távoli feltöltéssel.

Oldalainkra célzott hirdetéseket is feltehet a Google hirdetési rendszerének segítségével.

Árak:

A hasonló megjelenési számot teljesítő oldalakkal versenyben, kedvezőbb megoldásokat tudunk kínálni. Kérjük, ha a rendszer szolgáltatásai felkeltették az érdeklődését,  keressen fel minket levélben és beszéljük meg.


INGATLAN, UTAZÁS, LOVAGLÁS, KUTYA, MEZŐGAZDASÁG, REGISZTRÁCIÓ, MAGAZIN, ÚJSÁGOK, MOBIL TELEFON, TUDOMÁNY, TARTALOM, CÉGINFORMÁCIÓ,
e-mail: pointernet@t-online.hu

Újságok: Agrárágazat, Transpack, E-Világ, Nemzetközi Lovas Magazin, Lupe Magazin

powered by Pointernet-DB Kft.

E-mail:pointernet@t-online.hu
Top 100 Best Websites