Bulgária, Információk, Szállások, Ingatlanok, Háttérképek

A POINTERNET oldalain bemutatja Bulgária szállás ajánlatainak egy részét, - válogatását, ismertetjük a főbb utazási célpontokat, történelmi emlékhelyeket, közlekedési, térkép, és egyéb hasznos információkat teszünk közzé.
Bulgária a mennyország egy darabja. Mindenkit lenyűgöz az azúrkék, meleg tengerével, és a hóval borított, fenséges szépségű hegyeivel.
Bár Bulgária Európának csak 2%-én terül el, kiemelkedően gazdag természeti értékeiben, a flóra és a fauna változatosságában, valamint a gyógyvizek előfordulásában.

Mindezen okok miatt Bulgária nagyszerű célpontja a turizmusnak, utazás, nyaralás síelés céljából egyaránt.

Főszerkesztő: Tóth Réka


Háttérképek Free wallpapers
Bulgária -1 Galéria
Free Wallpapers

Hotels in Croatia
Spain France Italy Croatia Austria London


Rila, Pirin, Stara Planina és a Rodope lenyűgözően szép hegységek, számos barlanggal, tóval és vízeséssel. Bulgária hegységei számos téli központnak adnak otthont, a síelés a turizmus fontos ága. A tengerpart a nyaralás mellet az ökoturizmus fontos célpontja is.

Bulgária számos olyan helyet rejt, amely megőrizte mind a természeti értékeit, mind a bolgár tradícióit, ilyen helyek például Elena, Siroka, Melnik, Triavan, hogy csak néhányat említsünk.

Bulgária a 3 nemzeti parkjára és a 10 természetvédelmi övezetére is büszke lehet. Ezek leginkább a hegységek régióiban találhatók, a Rilai, Pirin és Közép-Balkán környékén.

A gyógyvizek szintén Bulgária kiemelkedő kincsei közé tartoznak. Több mint 600 gyógyvíz tör fel az országban. A gyógyvizek a mineralizáció fokában, az oldott sók minőségében, a biológiailag aktív mikrokomponensek, a hőmérséklet és a gyógyhatás tekintetében különböznek.

A kellemes, egészséges klíma, a gyógyvizek és az erre épült gyógyfürdők tekintetében Bulgária kiemelkedő megelőző és gyógyító lehetőségekkel rendelkezik. A leghíresebb gyógyfürdők: Velingrad, Kiustendil, Sandanski, Pomorie, Hissaria.

Tartalom: Bulgária Főoldal, Általános információk, Térképek, Bolgár konyha, Bolgár zene, Történelem, Kultúra, Műemlékek, Közlekedés,
Tengerpartok: Napospart, Aranyhomok, Nessebar, Burgasz, Albena, Várna,
Sícentrumok, Nemzeti Parkok, Hegyek, Gyógyfürdők - Ásványvizek, Történelmi városok,
Blagoevgrad, Gabrovo, Pleven, Plovdiv, Sofia, Varna, Veliko Tarnovo, Rousse, Kyustendil,
Bulgária kiemelt linkek,


(c) Copyright 2002 International E-Trade Corporationpowered by Pointernet-DB Kft.


1029.Budapest, Ördögárok u. 142.
Tel:1/376-9713, E-mail:pointernet@axelero.hu


Top 100 Best Websites