HIRDETÉS-ON-LINE
SZTARVILÁG
SZÍVÜGYEK
DIVAT
ÉLETMÓD
DIÉTA
SZÉPSÉG
FORUM
REGISZTRÁCIÓ
MUNKA
KÉPZÉS
ZENE
AKT, MODEL
PSZICHOLÓGIA
PSZICHOLÓGIA- LINKEK

SZTÁRVILÁGLatin sztriptíz

Photo gallery>
Jennifer Lopez úgy kényezteti párját, Ben Affleck-et, ahogy csak tudja. A szex terén is minden nap új ötletekkel áll elő. A minap táncot lejtett a szeretett férfi előtt: jól gondolják, meztelenül.

J Lo és Ben egy kölcsön jachton napozott, amikor meglátták őket. A szemtanúk szerint az énekesnő Ben előtt állt, és erotikusan mozgott. Aztán az ölébe ült, és megnyalta az ajkait.
A jelenet folytatását már senki nem láthatta, mert a pár levonult a kabinba.     Archívum>

Pamela Andersonnak van önkritikája
Pamela Anderson ugyanis tisztában van azzal, hogy népszerűségét sokkal inkább szexi külsejének, mint színészi tehetségének köszönheti.
Úgy érzi, hogy maximálisan kihasználta a szépsége adta lehetőségeket, de most már nem ebből szeretne megélni. Inkább otthon dolgozik vegetáriánusoknak készülő szakácskönyvén.

A kebelcsoda betegsége miatt egyébként sem nagyon folytathatná az akrotosdit. Hepatitis C fetőzése miatt decembertől kemoterápiás kezelésen vesz részt. "Várhatóan hullani fog a hajam, rosszulléteim lesznek és belázasodhatok" - nyilatkozta.

Kylie túl van az idegösszeroppanáson?

Photo gallery>>
A korábbiakkal ellentétben Kylie Minogue-on már nyoma sincs a kimerültségnek, az ausztrál "minipopsztár" újult erővel vetette bele magát a munkába. Hogy mi vezetett az idegösszeroppanásig, a James Gooding-al történő szakítás, vagy a megfeszített munkatempó nem tudni, mindenesetre az ausztrál hölgy édesanyjánál remekül kipihente magát, hogy aztán mindent beleadva vethesse magát újra a pop világába. Október elején leforgatta legújabb dalához, a Com Into My World-höz a videóklipet. A napvilágra került ízelítő kockák alapján elmondhatjuk, Kyle-nak igencsak jót tett a pihenő, hiszen néhány kilót is sikerült felszedni.


CAMERON DIAZ

CELINE DION


celineonline.com
rickymartin.com
KYLIE  MINOGUE
www.kylie.com
www.kylieminogue.co.uk
KEANU REEVES online
EMINEMonlin

Robin Williems Afganisztánban
Robin Williams hollywoodi színész nemrégiben Afganisztánba látogatott, hogy az ott állomásozó amerikai csapatok legénységet szókimondó humorával némiképp felvidítsa. . Alig érkezett meg a humorista a Kabultól északra található bagrami bázis porlepte repülőterére, pár percen belül már (szokásához híven) sikerült mindenkit jól  felbosszantania.
Williamse szabadon és gátlások nélkül beszélt tabutémákról, és káromkodott. Egyáltalán nem korlátozta semmiféle kispolgárinak mondott prüdéria,
A hangulat csak akkor oldódott fel, amik éles hangon elkiáltotta magát: 'Jó reggelt, Bagram!' - mintegy utalva a 'Jó reggelt, Vietnam' című filmben játszott szerepére, ahol szintén harcoló katonák szórakoztatását kellett megoldania

Banderas és Cruz Almodóvar thrillerében  

Photo gallery>>
Tarantula címmel futurisztikus filmet rendez egy plasztikai sebészről a spanyol Pedro Almodóvar, és főszereplőknek korábbi filmjei sztárjait, Antonio Banderast és Penelope Cruzt kérte fel.
Pedro Almodóvar és testvére, Agustín Almodóvar az 55. Cannes-i Filmfesztiválon jelentették be, hogy Antonio Banderas és Penelope Cruz lesz a főszereplője a Tarantula címu film noiros thrillernek, amelynek jogait a producer Agustín és az Oscar-díjas Pedro már tavaly megvette.A Tarantula egy francia regény alapján készül, és nem fog hiányozni belőle a szokásos almodóvari bizarrság, sőt a finom perverzió sem.

A főszereplő egy plasztikai sebész, aki úgy áll bosszút lánya megerőszakolóján, hogy nővé operálja. Újdonság ugyanakkor, hogy a film a (közeli) jövőben játszódik, amire - ha emlékezetünk nem csal - az almodóvari életműben nincs példa.

Almodóvar jelenleg a La Mala Educacion címu filmen dolgozik, amely önéletrajzi elemeket is magába építő történet két fiúról a 60-as és 70-es évek spanyol katolikus iskolarendszerében.
Archívum>>


Van-e valami Sandra Bullock és Hugh Grant között?

Photo gallery>>

Az Oscar-gála óta tart a találgatás, van-e valami Sandra Bullock és Hugh Grant között. Biztosat továbbra sem tudni, a két színész ugyanis Cannes-ban is poénra vette a kapcsolatukat firtató kérdéseket.

Amióta Sandra Bullock és Hugh Grant kéz a kézben jelent meg az idei Oscar-ceremónián, ahol Grant a szájából adott Bullocknak rágógumit, és azzal viccelődött, hogy a 37 éves színésznő az ő gyerekével terhes, azóta tart a találgatás, valóban van-e valami a két művész között.

Tovább>>


Clooney összeköltözne a pincérlánnyal

Mosolyával rabul ejti, tekintetével elcsábítja a nőket, akikben George Clooney a legkevésbé sem bízik: "Ha elhagynak, véged - szokta mondogatni. - A barátok viszont soha nem csapják be az embert".
Klasszikus férfiszépségnek aligha mondható: a feje a testéhez képest kicsi, közelállók a szemei. Álla határozottan szögletes és előreugró; ajkai vékonyak. Mindezeket a hibákat előnnyé varázsolja a felvevőgép: Clooney, akárcsak annak idején Marylin Monroe, a fény barátja; a filmvásznon egyszerűen elbűvölő.
Tovább>>


Sandra Bullock gyereket akar

Sandra Bullock három kulcsfontosságú dolgot is feltárt az életéből: nincs igazi otthona; másodszor Barbet Schroedert tartja a legjobb rendezőnek a világon, és végül, hogy gyermeket szeretne.
Ma mutatják be versenyen kívül Cannes-ban Sandra Bullock új, Barbet Schroeder rendezte filmjét, a A kísérleti gyilkosságot (Murder by Numbers). Ebből az alkalomból találkoztunk amerikai első számú tuzrolpattant menyecskéjével, aki az interjú során három kulcsfontosságú dolgot is feltárt az életéből:

1. nincs igazi otthona, ezért ha csak teheti, hazautazik családjához Németországba, ugyanis ott érzi magát a legjobban; 2. Barbet Schroedert tartja a legjobb rendezőnek a világon, 3. gyermeket szeretne. Hogy feloldja az utóbbi kijelentés okozta sokkot, azt is elmondta, hogy még nincs igazi akcióhos a láthatáron , de amint lesz, megteszi a szükséges intézkedéseket. Hogy ezek melyek lesznek, arra pontosan nem tért ki...


Jennifer utálta a szexjeleneteket

Jennifer Lopez karrierje elején majdnem otthagyta a színészi pályát, mert annyira kellemetlenül érezte magát a szexjelenetekben.Jennifer Lopez keserűen gondol vissza pályafutása kezdeteire, amikor annyira taszították őt a filmbéli szexjelenetek, hogy még a színészi pálya elhagyása is felmerült benne. J-Lo a legkritikusabb időszaknak az 1997-es Blood and Wine című mozi forgatását tartotta. Az akkor még kezdő színésznőnek a forgatókönyv szerint többször is szerelmeskednie kellett filmpartnerével, Jack Nicholsonnal.

Ez volt az egyetlen pillanat, hogy arra gondoltam, abba kellene hagynom. Nagyon hagyományos, katolikus neveltetést kaptam, és nem tetszett, amit csinálnom kellett - nyilatkozta Lopez, aki szupersztárként már gátlások nélkül áll a kamera elé.


Brigitte Bardot: Halálos fenyegetések
Az állatok megszállott védelmezője, Brigitte Bardot elárulta, hogy hétezer halálos fenyegetést kapott azóta, amióta bírálta a koreaiakat, amiért előszeretettel fogyasztanak kutyahúst.
Kutyából nem lesz szalonna, ebéd vagy vacsora viszont lehet belőle a koreaiak asztalán, és ezen tényt bizony nehezen tudják megemészteni az állatvédők.
Az állatok jogaiért foggal-körömmel harcoló, másfelől viszont rasszista Brigitte Bardot tavaly fel is emelte a szavát a különös étkezési szokás ellen

Azzal fenyegetőzött, hogy a Dél-Koreában és Japánban most pénteken kezdődő labdarúgó-világbajnokság döntője előtt protesztfotókat fog osztogatni a kutyák kínzásáról.

Bardot tervét a koreaiak cseppet sem nézik jó szemmel: a 68 éves színésznő hétfőn azt nyilatkozta Bécsben, ahová egy kitüntetés átvételére érkezett, hogy hétezer halálos fenyegetést kapott a feldühödött koreaiaktól, akik kultúrájuk és hagyományaik részének tekintik a kutyahúsevést. "A kutyaevés nem kultúra, hanem groteszk, rémséges tett. A kultúra Mozart zenéje és az olyan épületek, amilyenek Bécsben állnak" - mondta Bardot, akit a jelek szerint nem ismeri vagy figyelmen kívül hagyja a kulturális relativizmus fogalmát.


Stallone ötszörös apa lett
Megszületett Sylvester Stallone és Jennifer Flavin Stallone harmadik közös gyermeke, Scarlet Rose. Jenniferéket már haza is engedték a Los Angeles-i kórházból, Sly pedig odáig van a boldogságtól.

Sylvester Stallone 56 éve ellenére is fáradhatatlan akcióhősként gyarapítja gyermekei számát: felesége, Jennifer Flavin Stallone egy Los Angeles-i kórházban 3 kiló 40 dekás kislányt hozott világra, aki a Scarlet Rose nevet kapta.

Stallone szóvivője, Paul Bloch szerint az anyuka és a bébi már haza is térhettek, ahol az örömtől repeső szívű Sly és Scarlet Rose két testvére, az ötéves Sophia és a hároméves Sistine várta őket.
Scarlet Rose egyébként Stallone ötödik csemetéje, mivel egy korábbi házasságából már született két gyermeke: Sage, aki szerepelt a Rocky ötödik részében, illetve Sergio, aki az imdb.com információi szerint autista.


Hugh Grantnek áll a világ
Hugh Grantnek van oka előre rettegni a szerelmi jelenetek forgatásától. Az angolok kisfiúsan sármos sztárja ugyanis azonnal izgalomba jön. Minden téren.

"Még akkor is merevedésem van, ha nem is tetszik annyira a filmbéli partnerem. Előfordult, hogy meg kellett kérnem a rendezőt, hogy tartsunk három perc szünetet. Nagyon zavarba ejtő, amikor át kell sétálnod egy emberekkel teli szobán arra várva, hogy minden "normalizálódjon" - vallja a színész.

Grant Julia Robertsszel került a legcikisebb helyzetbe, 1999-ben a Sztárom a párom címu film forgatása alatt."Julia egyszerűen nem hitte el, hogy mi történt, nagyon zavarba jött, és ettől nekem kétszer annyira kínos volt.
"Grant menthetetlen eset. Hihetetlenül izgalmasnak találja, hogy vadidegen nőkkel kezdjen. Ennek meg is lett az eredménye, amikor elkapták amint egy prostituálttal létesített szexuális kapcsolatot."Állandóan beleesek azokba a csajokba, akikkel dolgozom, és egyszerűen meg kell csókolnom őket. Van valami nagyon izgalmas abban, hogy két ismeretlen csókolózik. Ha ez a forgatáson történik, akkor még szexisebb!"A brit színész legutoljára Sandra Bullockkal forgatott, a Two week notice címu filmben. A páros az Oscar-díj átadásán is együtt jelent meg. "Sandra nagyon belém van esve" - viccelődött a riporterek kérdésein Grant."Igen, és terhes vagyok a gyerekével" - kontrázott Bullock.Annak ellenére, hogy mindketten tagadják a románcot a nyilvánosság előtt, Grant megnyílt egy barátjának:"Sandra egy álomnő. A szemei rabul ejtettek"- vallotta.
Bullock és Grant között, tehát izzik a levegő. A csinos színésznő csak reménykedhet, hogy a szerelmi jelenetek forgatása alatt is csak a levegő fog izzani kettejük között.Bruce Willis  Wallpapers Wallpapers

  Brad Pitt
  Bruce willis
  Celine Dion
  Julia Roberts
  Jennifer Lopez
  Kylie Minogue
  Nicole Kidman
  Penelope Cruz
  Sandra Bullock
  Sharon Stone
  Tom Cruise
Antonio Banderas
Claudia Schiffer
Clooney
Anna Kournikova

Laetitia Casta 1
Ricky Martin

Hirdessen itt! A szükséges információkat elolvashatja, ha erre a szövegre kattint.

A fenti dokumentummal kapcsolatos felelősség meghatározása


INGATLAN,
UTAZÁS, LOVAGLÁS, KUTYA, MEZŐGAZDASÁG, REGISZTRÁCIÓ, MAGAZIN, ÚJSÁGOK, MOBIL TELEFON, TUDOMÁNY, TARTALOM, CÉGINFORMÁCIÓ,
e-mai
l: pointernet@t-online.hu
Adatbázis Szolgáltatásaink: Utazás, Ingatlan, Lovak, Kutyák, Erdészeti termékek, fakereskedelem, Mezőgépek, Áruház, Fórum, Céginformáció
Újságok: Agrárágazat, Transpack, E-Világ, Nemzetközi Lovas Magazin, Lupe Magazin

(c) Copyright 2002 International E-Trade Corporation


powered by Pointernet-DB Kft.


E-mail:pointernet@t-online.hu

Top 100 Best Websites