HIRDETÉS-ON-LINE
SZTARVILÁG
SZÍVÜGYEK
DIVAT
ÉLETMÓD
DIÉTA
SZÉPSÉG
FORUM
REGISZTRÁCIÓ
MUNKA
KÉPZÉS
ZENE
AKT, MODEL
PSZICHOLÓGIA
PSZICHOLÓGIA- LINKEK


Kylie Ann Minogue (born May 28, 1968) is a Grammy Award winning Australian singer-songwriter and occasional actress. Minogue rose to prominence in the late 1980s, as a result of her role in the Australian television soap opera Neighbours, before she commenced her career as a pop recording artist.

Signed to a contract by British songwriters and producers Stock, Aitken & Waterman, she achieved a string of hit records throughout the world, but her popularity began to decline by the early 1990s, leading her to part company from Stock, Aitken & Waterman in 1992. For several years she attempted to establish herself as an independent performer and songwriter, distancing herself from her earlier work. Her projects were widely publicised, but her albums failed to attract a substantial audience and resulted in the lowest sales of her career.

In 2000, Minogue returned to popularity as a dance–pop artist and became well-known for her provocative music videos and expensively mounted stage shows. She has established one of the longest and most successful careers as a performer in contemporary pop music, and in Europe and Australia, she has become one of her generation's most recognisable celebrities and sex symbols. In Australia, after being dismissed early in her career by some critics, she has been acclaimed for her achievements; she holds the record for the highest ticket sales for an Australian tour by a female performer, and has attained nine number-ones on the ARIA singles chart. She has been acknowledged as the highest selling female recording artist in Australia and Europe of the period from her debut in 1987 to the present

Studio albums

1988: Kylie
1989: Enjoy Yourself
1990: Rhythm of Love
1991: Let's Get to It
1994: Kylie Minogue
1997: Impossible Princess
2000: Light Years
2001: Fever
2003: Body Language
http://kylieminogue.lap.hu/

http://www.kylie.com/

A popélet egyik legnagyobb személyisége Ausztráliában született 1968-ban.
Rendkívül törékeny alkat csupán 155 cm magasm és 43 Kg.
Példaképe Madonna, hozzá hasonlóan az Ő dalai listavezetők voltak a 80-as, 90-es és a 2000. évben is.

Pályafutását gyermekszínészként 12 évesen kezdte. 18 évesen a Szomszédok c. sorozatban a közönség kedvencévé vált. 1987-ben otthagyta a sorozatot és énekesnőként folytatta pályafutását.
Leghőbb vágya, hogy a Grease c. film főszerepét megkapja.

1987-ben került első dala Ausztráliában kiadásra. Azóta a dance-pop műfaj királynője.

1998-ban a Princess c. lemezén más stílust képviselt, amit a közönség nem fogadott sikerrel.
Tovább nehezítette a dolgát, hogy Angliában Diana halála miatt nem jelenhetett meg az album ezen a címen.

Ezekután 2000-ben a Light Yearsre című új albummal jelentkezett, amely hatalmas sikert hozott számára.
A lemezen többek között közreműködött: Cher, George Michael. Robbie Williams két dalt írt Kylie-nak.

Kylie sűrűn váltogatja a barátait, gyerek szülésre egyenlőre nem gondol. Jelenlegi partnere a 25 éves James, aki modellként dolgozik, de táncolt Madonna Bedtime Story c. videoklippjében is.Kylie Minogue 1968.május 28-án született Melbourne-ben, Ausztráliában. A testvérével, Danni Minogue-gal (aki megnyerte a fiatal tehetségek díját) együtt a 10 éves Kylie elment egy meghallgatásra a The Sullivans-be és megkapta Carla szerepét.
A színészből énekesnővé váló Kylie nagy áttörését az jelentette, amikor megkapta az autószerelő Charlene szerepét a népszerű ausztrál szappanoperában, a Neighbours-ben, ahol az azóta híres énekesnővé váló Natalie Imbruglia szintén kezdte a karrierjét.
A Neighbours-ben való két és fél éves szereplés után, Kylie felvette debütáló dalát, a "The Locomotion" c. szám remake-jét, amellyel bekerült a popzene világába. Míg a szappanoperát vetítették Angliában, Stock, Aitken és Waterman zeneproducerek felfigyeltek az ausztrál szépségre és elhatározták, hogy megformálják karrierje első lépcsőfokát - a "Pop Kylie"- t, ahogy befejezi a sorozatban való tündöklését.
Az általa előadott sikeres dalok az "I Should Be So Lucky" számmal kezdődtek, majd a toplisták élére kerültek a "Got To Be Certain", "Je Ne Sais Pas Pour Qui", "Hand On Your Heart", "Wouldn't Change A Thing" és a "Never Too Late" c. dalok is a saját nevéről elnevezett albumról és az Enjoy Yourself c. albumról (1988 és 1989).
Kylie csillaga felfelé ívelt, miután elénekelt néhány duettet a Neighbours másik sztárjával, Jason Donovannel.
Miután szerepelt a The Delinquents c. filmben a '90-es évek fordulóján, Kylie az üdvöske pophercegnőből szexi szupersztárrá vált. Az új flörtölős imázst tükrözte az izzó románca az INXS énekesével, Michael Hutchence-szel (akivel hong kongi turnéján ismerkedett össze).
A megváltozott Minogue a korábbinál gyakrabban jelent meg a címlapokon és szerződést kötött a DeConstruction Records-szal. Madonna nyomdokaiba lépett, amikor annak erotikus irodalmi sikerén felbuzdulva ő maga is írt egy hasonló szexkönyvet, amely azonban sohasem látott napvilágot.
A '90-es évek közepén Kylie új szerepet öltött, mint Indie Kylie. 1994-ben kiadta a második albumát, amelynek címe Kylie Minogue volt (erőteljesebb, mint az első albuma ugyanazzal a címmel), illetve szerepelt Van Damme Street Fighter c. filmjében.
A korábbi popsztár legújabb arca, az érett Kylie szintén visszatükröződött a zenei stílusában. 1996-ban együtt énekelt a Manic Street Preachers nevű együttessel, és a következő évben Impossible Princess címmel adott ki egy új albumot (amely kisebb botrányt kavart, mivel ugyanabban az évben halt meg Diana hercegnő).
Bár az utóbbi albuma nem ért el akkora sikert, mint a poppos albumai, Kylie még mindig Ausztrália egyik legnagyobb export "árucikke" ("The Body" Elle MacPherson-nal és a szintén énekesnő "Tiny" Tina Arena-val együtt). Legutóbb a "Dancing Queen" és az "On A Night Like This" c. dalokat adta elő a 2000-es Nyári Olimpia záróünnepségén Sydney-ben.
Kylie nemrég dobta piacra legújabb albumát Light Years címmel (amely azóta dubla platina lemez lett) és látható volt az ausztrál rendező Baz Luhrmann utolsó filmjében a Moulin Rouge-ban, amelyben Nicole Kidmannel játszott együtt.


Kylie Minogue  Wallpapers
  Brad Pitt
  Bruce willis
  Celine Dion
  Julia Roberts
  Jennifer Lopez
  Kylie Minogue
  Nicole Kidman
  Penelope Cruz
  Sandra Bullock
  Sharon Stone
  Tom Cruise
Antonio Banderas
Claudia Schiffer
Clooney
Anna Kournikova

Laetitia Casta 1
Ricky Martin

Hirdessen itt! A szükséges információkat elolvashatja, ha erre a szövegre kattint.

A fenti dokumentummal kapcsolatos felelősség meghatározása


INGATLAN,
UTAZÁS, LOVAGLÁS, KUTYA, MEZŐGAZDASÁG, REGISZTRÁCIÓ, MAGAZIN, ÚJSÁGOK, MOBIL TELEFON, TUDOMÁNY, TARTALOM, CÉGINFORMÁCIÓ,
e-mai
l: pointernet@t-online.hu
Adatbázis Szolgáltatásaink: Utazás, Ingatlan, Lovak, Kutyák, Erdészeti termékek, fakereskedelem, Mezőgépek, Áruház, Fórum, Céginformáció
Újságok: Agrárágazat, Transpack, E-Világ, Nemzetközi Lovas Magazin, Lupe Magazin

(c) Copyright 2002 International E-Trade Corporation


powered by Pointernet-DB Kft.


E-mail:pointernet@t-online.hu

Top 100 Best Websites