HIRDETÉS-ON-LINE
SZTARVILÁG
SZÍVÜGYEK
DIVAT
ÉLETMÓD
DIÉTA
SZÉPSÉG
FORUM
REGISZTRÁCIÓ
MUNKA
KÉPZÉS
ZENE
AKT, MODEL
PSZICHOLÓGIA
PSZICHOLÓGIA- LINKEK

POINTERNET MAGAZIN, DIÉTA, SZTÁRVILÁG, SZÍVÜGYEK, DIVAT, SZÉPSÉG, ÉLETMÓD,KÉPZÉS, MUNKA, SZABADIDŐ

Merevedési zavar Ismeretek, gyakorlati tanácsok; olyan esetekkkel kacsolatban, amelyeket nem mindig tudunk megoldani tapasztalatok hiányában.


Galériák felnőtteknek


Afrodiziákum, Bogumil Elixír

A gyorséttermek és az egészséges táplálkozás

Hódítanak a fiatalok körében igen népszerű gyorséttermek. Van aki naponta beugrik egy-egy hamburgerre vagy édességre, van aki nem szereti az itt kapható ételeket. Megoszlanak a vélemények. A hamburger-sültkrumpli-üdítő kombináció önmagában nem ártalmas, ám a helyes étrendben csak kiegészítő jellegű lehet..


Hiba a mindennapi táplálkozás alapjává tenni őket.


Aki a gyorsétter menüit fogyasztja, az általában túl sok zsiradékot és sót visz be a szervezetébe, ugyanakkor a kívánatosnál kevesebb vitamint és ásványi anyagot. A gyorséttermeket nem kell kerülni, csak nem szabad minden nap ott enni.

Ha gyakorta eszel ilyen helyen, néhány egyszerű dologra érdemes odafigyelned. Először is egyél salátát a hamburgerhez, a megfelelő vitaminbevitel érdekében. A hamburger helyett a sült húsokat részesítd előnyben. A húspogácsák ugyanis sokszor a húsfeldolgozás során keletkező selejtdarabkákból készülnek, amelyek élvezeti és tápértéke is hagyhat kívánnivalót maga után.  A cukros üdítőitalok helyett is válassza a teát vagy az ásványvizet.  És az egyik legfontosabb próbálj lassabban enni, és ne kutyafuttában
.Mo. Térképe Moziműsor TV műsor Színház
Szótárak: Angol-Magyar Német-Magyar Többnyelvű szótár
Menetrendek: BKV, MÁV Volán MALÉV MAHART
Telefonszámok: MATÁV, Hasznos tel.számok Westel900 Pannon GSM Vodafone

Bogumil Házi Patikájapowered by Pointernet-DB Kft.

E-mail:pointernet@axelero.hu


Top 100 Best Websites