Dieta főoldal   Méregtelenítés


Tartalomjegyzék Test és lélek egyensúlyban  méregtelenítés - salaktalanítás  elengedés Az egészségre ártalmas anyagok kiválasztása  méregtelenítés édesvízi algákkal Utolsó lap

Aqua detox - a méregtelenítés új lehetősége


Modern korunkban az emberi szervezetet nap, mint nap óriási mennyiségű szennyező anyag terheli, ezért méregtelenítő szerveink szinte csúcsra járva kénytelenek dolgozni, de kapacitásuk sajnos nem végtelen! A testidegen anyagok - amennyiben nem tudunk tőlük megszabadulni  elraktározódnak a szervezetben. A salakanyag felhalmozódás ily módon a civilizációs betegségek kialakulásának egyik fő pillére. A salakanyagok eltávolításának több módja ismert, ilyenek például a különböző böjtkúrák, a kolon hidroterápia, vagy a homeopátiás szerekkel végzett méregtelenítő kúrák.
Hogyan hat?

Az Aqua Detox, újfajta méregtelenítő eljárásunk akár önmagában, akár a többi detoxikáló módszer kiegészítőjeként is használható. A több éves angol kutatáson alapuló szabadalmat 2002 óta sikeresen alkalmazzák számos európai országban, elsősorban Angliában és Németországban. A készülék a kezelés során elősegíti a test bioenergia mezőinek helyreállítását, ezáltal minden egyes sejt működése javul. Az Aqua Detox olyan frekvenciát bocsát ki, amely gyengéden rezonál az egész testen. Az ionizált víz ösztönzi a sejteket, hogy helyreállítsák elektromos egyensúlyukat és így hatékonyabban válasszák ki a salakanyagokat.

Hogy működik?

Az orvosi műszernek minősített berendezés egy lábfürdőhöz hasonló, azzal a különbséggel, hogy a sós vízzel teli tartályba egy elektróda merül, amely igen alacsony áramerősségű egyenáramot termel. Ennek hatására elektrolízis kezdődik, a salakanyagok pedig talpunk mintegy 2000 pórusán át kidiffundálnak a szervezetből.

A kezdetben tiszta víz először világos sárga lesz, majd annak függvényében, hogy a kezelt páciens szervezete mennyire terhelt salakanyagokkal, egyre sötétedik, akár rozsdabarnává, majdnem feketévé válik, iszapszerű, pici szemcséket is tartalmazhat, sőt kellemetlen szaga is lehet.

Milyen esetekben javasolt az Aqua Detox kezelés?
. Magas vérnyomás, szív- érrendszeri betegségek
. Allergiák
. Magas koleszterin, vérzsír, húgysav és vércukor szint
. Krónikus vese- és májbetegség
. Emésztési panaszok, krónikus székrekedés
. Mozgásszervi betegségek
. Bármilyen más méregtelenítő kúra hatékonyságának fokozására
. Cellulitis kezelés kiegészítésére

Hány kezelés javasolt?

A 20-30 percig tartó kezelés végzése heti 2-3 ízben javasolt. Erősen terhelt szervezet méregtelenítéséhez 6-8 alkalom szükséges. A víz egyre világosabb lesz, ez mutatja a salakanyag terheltség csökkenését.

A testi tünetek javulása (pl. izületi fájdalmak mérséklődése, javuló vérkeringés, csökkenő vérnyomás stb.) mellett szubjektív javulásról is beszámolnak páciensek a kezelések után. Csökken az alvászavar, mérséklődik a stressz okozta fáradtság, jelentősen jobb a közérzet, a szervezet energiával töltődik fel, hiszen eltávozik a „méreg”.

Használata életkorhoz nem kötött, gyermekektől idősekig bárki használhatja.

Terhesség alatt, epilepsziásoknak és pacemakert viselő betegeknek nem javasolt.


 Egyedi keresés a POINTERNET Diéta oldalaira vonatkozóan


Hirdessen itt! A szükséges információkat elolvashatja, ha erre a szövegre kattint.


A fenti dokumentummal kapcsolatos felelősség meghatározása