Dieta főoldal   Fokhagyma


Tartalomjegyzék Fokhagyma - Totally Garlic Handbook Fokhagyma, garlic,   What Is Allicin? Utolsó lap

Fokhagyma - Allicin is the key component from Garlic

Recently the medical journal Antimicrobial Agents and Chemotherapy have confirmed the chemotherapeutic Effects Of Garlic. A molecular mechanism may be the basis for some of garlic''''''''''''''''s therapeutic effects.

The researchers were able to study how garlic works at the molecular level using allicin, garlic''''''''''''''''s main biologically active component.

One study, appeared a recent issue of the American Society for Microbiology''''''''''''''''s Antimicrobial Agents and Chemotherapy, explains how allicin fights infection. This research supports the notion that garlic is an excellent, although smelly, natural antimicrobial drug that can disable an unusually wide variety of infectious organisms.

The second study, reported in Biochimica Biophysica Acta, helps to clarify the role allicin plays in preventing heart disease and other disorders.

In the studies, the scientists revealed and characterized a molecular mechanism by which allicin blocks certain groups of enzymes. Allicin, created when garlic cloves are crushed, protects the plant from soil parasites and fungi and is also responsible for garlic''''''''''''''''s pungent smell.

A natural weapon against infection, the research reported in Antimicrobial Agents and Chemotherapy revealed allicin disables dysentery-causing amoebas by blocking two groups of enzymes, cysteine proteinases and alcohol dehydrogenases.

Cysteine proteinase enzymes are among the main culprits in infection, providing infectious organisms with the means to damage and invade tissues. Alcohol dehydrogenase enzymes play a major role in these harmful organisms'''''''''''''''' metabolism and survival. Because these groups of enzymes are found in a wide variety of infectious organisms such as bacteria, fungi and viruses, this research provides a scientific basis for the notion that allicin is a broad-spectrum antimicrobial, capable of warding off different types of infections.

"It has long been argued that garlic can fight a wide range of infections and now we have provided biochemical evidence for this claim," the authors write.

The role of allicin in warding off infection may be particularly valuable in light of the growing bacterial resistance to antibiotics. It is unlikely that bacteria would develop resistance to allicin because this would require modifying the very enzymes that make their activity possible.

Scientists found that allicin blocks the enzymes by reacting with one of their important components known as sulfhydryl (SH) groups, or thiols. This finding has important implications because sulfhydryl groups are also crucial components of some enzymes that participate in the synthesis of cholesterol. By reacting with and modifying the sulfhydryl groups in those enzymes, allicin may prevent the production of artery clogging cholesterol. "It has been suggested that garlic lowers the levels of harmful cholesterol, and our study provides a possible explanation for how this may occur," the authors write. "However, more research is necessary to establish what role allicin might play in preventing the clogging up of arteries."

Complicating the issue is the concern blocking sulfhydryl groups in proteins may sometimes be harmful because these groups are also present in enzymes involved in some of the body''''''''''''''''s vital processes. However, unlike most bacteria, human tissue cells contain detoxifying molecules of a substance called glutathione, which helps maintain appropriate sulfhydryl levels. These glutathione molecules can reverse the anti-sulfhydryl effects of small amounts of allicin.

Measuring antioxidant activity while reaction with sulfhydryl groups appears to explain most of allicin''''''''''''''''s activity, it has also been suggested allicin acts as an antioxidant. The study reported in BBA confirmed this antioxidant effect and for the first time provided its quantitative assessment.

Antioxidants gobble up harmful free radicals believed to contribute to tumor growth, atherosclerosis, aging and other processes. Producing pure allicin in large quantities in nature, allicin is created when garlic cloves are cut into or crushed. The cutting or crushing causes two components of garlic, alliin and the enzyme alliinase, to interact.

The pure allicin can be stored for months without losing its effectiveness. In contrast, allicin extracted normally loses its beneficial properties within hours because it begins to react with garlic''''''''''''''''s other components as soon as the clove is crushed.


The above extracts are taken from Allicin - Garlic''''''''''''''''s Magic Bullet by Peter Josling In this publication you will find in depth information about allicin and and all its properties. For further information please e-mail or write for a free garlic fact pack or visit our secure site at The Garlic Center

garlic@mistral.co.uk

The Garlic Information Centre,
Saberdene House, Church Rd,
Catsfield, Battle,
East Sussex,
TN33 9DP, UK

Tel: ++44 (0) 1424 892440
Fax: ++44 0870 137 3007

Allicin a legfontosabb összetevő a fokhagyma

A közelmúltban az orvosi folyóirat antimikrobiális irodák és kemoterápia megerősítették a kemoterápiás hatásai a fokhagyma. A molekuláris mechanizmus alapja lehet néhány fokhagyma terápiás hatását.

A kutatók képesek voltak arra, hogy tanulmányozzák fokhagyma működik molekuláris szinten használó allicin, fokhagyma fő biológiailag aktív összetevője.

Egy tanulmány, megjelent egy újabb kérdés az Amerikai Mikrobiológiai Társaság az antimikrobiális irodák és kemoterápia, elmagyarázza, hogyan harcol allicin fertőzés. Ez a kutatás támogatja az elképzelést, hogy a fokhagyma kiváló, bár büdös, természetes antibiotikum, hogy a kábítószer-letilthatja szokatlanul széles a fertőző organizmusok.

A második vizsgálatban jelentett Biochimica Biophysica Acta, segít tisztázni a szerepét allicin játszik a szívbetegségek megelőzésében és egyéb betegségek.

A vizsgálatok során a tudósok feltárta és jellemezni a molekuláris mechanizmus, amely révén allicin gátolja bizonyos csoportjai enzimek.Allicin, létre, ha gerezd fokhagyma összezúzva van, védi a növény a talajból paraziták és gombák, valamint azért is felelős, a fokhagyma csípős szagát.

A természetes fegyvere a fertőzés ellen, a kutatás jelentett antimikrobiális irodák és kemoterápia kiderült allicin letiltja a vérhas okozó amoebas azáltal, hogy blokkolja a két csoport az enzimek, cisztein proteázok és az alkohol dehydrogenases.

Cisztein proteináz enzimek közül a fő bűnösök a fertőzés, amely a fertőző szervezetek az eszközöket ahhoz, kár és megszállják szöveteket.Alkohol-dehidrogenáz enzim fontos szerepet játszanak az ilyen károsítók "anyagcserét és a túlélés. Mivel ezek a csoportok az enzimek megtalálhatók a legkülönbözőbb kórokozók, például baktériumok, gombák és vírusok, a kutatások tudományos alapon a gondolat, hogy allicin egy széles spektrumú antimikrobiális, képes hárítania a különböző típusú fertőzések.

"Ez már régóta azzal érveltek, hogy a fokhagyma lehet harcolni széles fertőzések és most már előírt biokémiai bizonyítékot ezt az állítást," írják a szerzők.

A szerepe az allicin hárítania fertőzés különösen értékes annak fényében, egyre növekvő baktériumok antibiotikumokkal szembeni rezisztencia.Nem valószínű, hogy a baktériumok fog fejlődni ellenállás allicin, mert ez szükséges módosító enzimek nagyon, hogy tegyék lehetővé tevékenységét.

A tudósok megállapították, hogy allicin gátolja az enzimek által reakcióba egyik fontos összetevője ismert szulfhidril (SH) csoportok, vagy a tiol. Ez a megállapítás fontos következményekkel jár, mert szulfhidril csoportok is fontos elemei bizonyos enzimek, amelyek részt vesznek a koleszterinszintézist. Által reagálnak, és módosítja a szulfhidril csoportok ezen enzimek, allicin megakadályozhatja a termelés az artéria elzáródásának koleszterin. "Felmerült az a javaslat, hogy a fokhagyma csökkenti a koleszterin szintjét a káros, és a mi tanulmány egy lehetséges magyarázatot, hogy ez hogyan fordulhat elő," írják a szerzők. "Azonban több kutatás szükséges annak megállapítása, milyen szerepet játszhat allicin megelőzésében telítése az artériák."

Bonyolítja a kérdést az aggodalomra blokkoló szulfhidril csoportok fehérjék néha veszélyes, mert ezek a csoportok is jelen vannak enzimek is foglalkozik az a szervezet létfontosságú folyamatait. Mindazonáltal, ellentétben a legtöbb baktérium, az emberi szövet sejtek tartalmaznak méregtelenítő molekula a glutation nevű anyag, amely segít fenntartani a megfelelő szulfhidril szintet. Ezek a glutation molekulák fordított az anti-szulfhidril hatásai kis mennyiségű allicin.

Mérési antioxidáns aktivitás, míg reakció szulfhidril csoportok úgy tűnik, hogy megmagyarázza a legtöbb allicin tevékenységét, azt is felvetették, allicin viselkedik, mint egy antioxidáns. A tanulmány szerint a BBA megerősítette ezt antioxidáns hatása és az első alkalommal, feltéve, hogy számszerűen értékelni.

Antioxidánsok zabál fel a káros szabad gyököket úgy, hogy hozzájárul a tumor növekedését, érelmeszesedés, az öregedés és más folyamatokban.Előállítása tiszta allicin nagy mennyiségben a természetben, allicin jön létre, akkor gerezd fokhagyma vágják vagy zúzva. A vágás vagy aprítás okai két összetevő a fokhagyma, alliin és az enzim alliinase, hogy kölcsönhatásba lépnek.

A tiszta allicin tárolható hónap anélkül, hogy elveszítené hatékonyságát.Ezzel szemben, allicin kitermelt általában elveszti jótékony hatása néhány órán belül, mert kezd reagálni a fokhagyma egyéb alkatrészek, amint a szegfűszeg is összetörni.


A fenti kivonatok venni Allicin - A fokhagyma Magic Bullet Peter Josling Ebben a kiadványban találja a részletes információkat allicin, és annak minden tulajdonságait. További információért kérjük, e-mailben vagy írjon egy ingyenes fokhagyma tény, csomagolás, vagy látogasson el a biztonságos site-on A fokhagyma Center

garlic@mistral.co.uk

A fokhagyma Információs Központ,
Saberdene ház, templom Rd,
Catsfield, csata,
East Sussex,
TN33 9DP, Egyesült Királyság

Tel: + +44 (0) 1424 892440
Fax: + 44 0870 137 3007
Egyedi keresés a POINTERNET Diéta oldalaira vonatkozóan


Hirdessen itt! A szükséges információkat elolvashatja, ha erre a szövegre kattint.


A fenti dokumentummal kapcsolatos felelősség meghatározása