Dieta főoldal   Felszerelések


Tartalomjegyzék A szoláriumozás szabályai Infra szaunák,  A nap sugárzó ereje Utolsó lap

Elektroakupunktúrás készülék fogyasztásra, zsírlebontásra és narancsbőr megszünt


A gyógyszerek nélküli gyógymódoknak Kínában több ezer éves hagyománya van. A kínai orvoslásban az akupunktúrát sikeresen alkalmazták, és alkalmazzák napjainkban is a fogyókúra esetében. Ma már a nyugati orvoslás is elismeri ennek a gyógymódnak a jelentőségét, és nem tagadja hatékonyságát sem.
Az elektroakupunktúrás készülék esetében az akupunktúrás pontok elektromos és mágneses ingerlése a kezelés hatékonyságának megsokszorozódásához vezet, mivel nem csak a hagyományos kezelést teszi lehetővé, hanem helyi fogyasztásra is alkalmas.

Milyen módon fejti ki a hatását a készülék?

A KB-600-as elektroakupunktúrás készülék energianyalábokat, kis intenzitású elektromos impulzusokat bocsát ki. Az akupunktúrás pontokra mágneses és elektromos rezgések hatnak, mely bizsergő, csípő érzést eredményez a kezelés folyamán.

ef1

Mire használható a készülék, és miben különbözik a hagyományos akupunktúrától a fogyasztó hatása?

  • Helyi fogyasztásra is tudjuk alkalmazni, tehát a “kritikus” helyeket (has, comb, csípõ, fenék) kezeljük. Ez által a vastagabb zsírrétegek véráramlása fokozódik, mely elõsegíti a zsírszövet lebomlását.
  • A bőr feszességét is segít helyreállítani
  • Megszünteti a narancsbőrt

 

Milyen hatása van a fogyókúrában az akupunktúrának?

  • Csökkenti az ételmennyiség iránti igényt (vagyis sokkal kevesebb étellel jól lakik az ember). , csökkenti az éhségérzetet, segít betartani a diétát
  • Enyhe vízhajtó hatása van, kiüríti a szövetek között felhalmozódott fölösleges folyadékot.
  • Mérsékelten gyorsítja az anyagcserét, és csökkenti az éhség miatt fellépõ feszültséget.
  • Az endokrin rendszer / belső elválasztású mirigyrendszer/ a hízás miatt felborult működését is szabályozza, ezáltal segítve a fogyást.
  • A fogyás kiegyensúlyozott, nem terheli a szervezetet
  • Káros mellékhatása nincs.

Hogyan használjuk a készüléket?

Nem pontokat, hanem olyan területeket kell kezelni, melyek a fogyásnál, az anyagcserénél játszanak szerepet, illetve helyi fogyasztásnál, az adott területeken végezzük a kezelést. Ezeknek a pontoknak a stimulálása felgyorsítja az emésztést és ezáltal szervezetünk gyorsabban, és nagyobb hatékonysággal dolgozza fel a táplálékot. A zsírsejtek ahelyett hogy lerakódnának, könnyedén távoznak a szervezetbõl.

Hogyan történik a fogyás a készülékkekel?

A készülékkel való fogyókúrának több stádiuma van:

- Az első 10 nap: a méregtelenítés. A testsúly ebben a szakaszban alig csökken, inkább, méretbeli különbség mutatkozik, főleg a derék tájékon.

- A második 10 nap: ebben a fázisban már megkezdődik a fogyás. Csökken az éhségérzet és az étvágy. Szebb lesz a bőr. A közérzet is jelentősen javul, kevesebb problémát okoz a diéta betartása.

- A harmadik 10 nap: a testsúly kezd visszaállni a normális értékre.

A 10 napos periódusok közben a kezelésekben 3-5 nap szünetet kell tartani, de természetesen ez, a diétára nem vonatkozik!
A periódusokat az kívánt cél eléréséig kell folytatni.

 

Néhány példa a kezelésre:
Étvágycsökkentés: a „felkarpontok” a váll és a könyök között, a kar külső felszínén, középen találhatók. Naponta 5-ször 30 másodpercig köröző masszázst alkalmazzunk.
Zsírégetés: a köldöktől három harántujj szélességnyivel oldalra találhatók mindkét oldalon az anyagcsere-aktiváló pontok. Naponta többször 30 másodpercig végezzünk köröző masszázst, hatására gyorsulni fog a zsírlebontás.

Zsírlebontás: Az ujjainkon is találhatók akupunktúrás pontok, melyek kapcsolatban vannak a hízásra hajlamos testrészeinkkel, ezek stimulálásával is eredményt érthetünk el.

Természetesen, ez csak néhány példa, ennél sokkal több kezelési pontot jelölünk meg tájékoztatónkban!

Hogyan hat a készülék a narancsbőrre?


Mi is a narancsbőr?


A bőr alatti zsírszövet zsírsejtjei akár 50-100-szorosára is képesek megnagyobbodni, így a sejtközötti folyadék nem tud visszaáramlani a kapillárisokba és nyirokpangást keletkezik. A nyirokpangás során a salakanyagok a zsírsejtek közötti térben felhalmozódnak. A kötőszövet normál működése megbomlik, a kollagénrostok deformálódnak, a bőr elveszíti rugalmasságát, ettől pedig a nyirokáramlás tovább romlik. A nyirokpangás mellett a vérkeringés is romlik, és az anyagcsere-folyamatok lelassulnak. A női kötőszövetre jellemző, zsírszöveteket határoló, könnyen nyújtható rostok nem biztosítanak elegendő tartást, a megnagyobbodott, deformált zsírsejtek láthatóvá válnak, karfiolossá teszik a bőrt.


Mitől, és hogyan alakul ki?


A csípőn, combon és fenéken lévő zsírpárnák a női szervezet energiaraktárai: így gondoskodik a természet az utódokról. A nők kötőszövete, különösen terhesség alatt és után meglazul. Hogy mennyi zsírsejt rakódik le a szövetekbe, elsősorban genetikai kérdés, de ha a zsírraktározás és felépítés egyensúlyban van, a cellulitisznek nincs esélye. Zsírdús táplálkozás esetén a sejtek akár százszorosukra képesek növekedni, a bőr felszíne dimbes-dombos lesz, elveszti feszességét.


A másik ludas az ösztrogén hormon, amelynek szintje serdülő korban, terhesség alatt és fogamzásgátló tabletta szedése esetén megemelkedik. (Kevesen tudják, férfiaknál is kialakulhat narancsbőr, ha a férfi-női hormon egyensúly valamilyen oknál fogva felborul.)
Kevés mozgás ,a sport nélküli élet, a mozgáshiány az anyagcserét és a vérkeringést minimális szintre csökkenti. A következmény: a víz és a salakanyagok lassabban és csak részben távoznak, egy részük a kötőszövetekben felhalmozódik. Az izmok oxigénhiánytól szenvednek, pedig oxigén a zsírégetéshez feltétlenül szükséges.
A cellulit esetében a zsírsejtek megnagyobbodnak és  zsírlerakódás jön létre. Nőknél gyakori, hogy a has, a fenék és a comb kötőszövete gyenge, ez pedig megkönnyíti a zsírsejtek és a nyirok (salakanyagok) nemkívánatos térhódítását.

Néhány dolog ami segíthet:

- meg kell szabadulni a túlsúlytól
- a kritikus helyeken feszesebbé kell tenni a kötőszövetet
- javítani kell a bőr és az alatta lévő kötőszövet vérellátását
- meg kell szüntetni a nyirokpangást
- lehetővé kell tenni a salakanyagok távozását


Hogyan segít megszünteti  a készülék ezeket a problémákat?


 A készülék energianyalábjai révén stimulálja a hámrétegben a szöveteket, biztosítva az oxigén ellátást, ami szükséges a zsírsejtek lebomlásához is. Fokozódik a zsírsejtek anyagcseréje, a kötőszövetekből a víz és méreganyagok eltávoznak,  a zsírsejtek lebomlanak, így a kötőszövet feszesebbé válik

Az elektroakupunktúrás készülékkel végzett kezelés előnyei:

ef2ef3

Rengetegen próbálnak lefogyni diétával, vagy egyéb módszerekkel. Rendszerint az eredmény rövid életű, és a test próbál visszatérni az eredeti állapotába az éhezés után. Az elektroakupunktúrás fogyasztó és zsírlebontó készülék önmagában használva nem ad végleges megoldást, de lecsökkenti az éhségérzetet, mérsékeli a diétával együttjáró feszültséget, és ezáltal segít a súlycsökkenésben. Nem helyettesíti a testmozgást és a táplálkozási szokások megváltoztatását.

Használata kiegyensúlyozott, tartós fogyást eredményez.

A rendszer jellemzői:

A készülék - speciális technikai megoldása miatt - alkalmas az otthoni használatra. Energianyalábokat, elektromágneses impulzusokat bocsájt ki.
- Mélyre hatoló, hosszútávú hatás, mellékhatások nélkül,
- Biztonságos, mert 2 db ceruzaelem működteti.
Más tünetek kezelésére is alkalmas, amik az endokrin rendszer zavarai miatt alakultak ki. Pl. székrekedés, álmatlanság,menstruációs problémák, általános gyengeség. Fő előnye, hogy újra és újra használható, és ami nagyon fontos, káros mellékhatások nélkül.Egyedi keresés a POINTERNET Diéta oldalaira vonatkozóan


Hirdessen itt! A szükséges információkat elolvashatja, ha erre a szövegre kattint.


A fenti dokumentummal kapcsolatos felelősség meghatározása