Sztárok, Brad Pitt,
HIRDETÉS-ON-LINE
SZTARVILÁG
SZÍVÜGYEK
DIVAT
ÉLETMÓD
SZÉPSÉG
FORUM
REGISZTRÁCIÓ
MUNKA
KÉPZÉS
ZENE
AKT, MODEL
PSZICHOLÓGIA
PSZICHOLÓGIA- LINKEK
e-mail: pointernet@axelero.hu

Hiába növeszt szakállt, hiába hordja kócosan a haját, a nők megőrülnek érte. "Minden idők legjobb pasija", a hollywoodi szépfiú, a szexi félisten -ilyen és ehhez hasonló címkéket aggatnak rá, ám Brad minden alkalmat megragad, hogy hevesen tiltakozzon a billog ellen. Nem tartom magam se szépnek, se különösebben szexinek -mondogatja. Szegény fiú csak megbékél azzal a ténnyel, hogy pofikája és teste ilyenre sikeredett.

A kamionsofőr papa és a tanítónő mama szigorú baptista elvek szerint nevelte a gyermeket, Bradet és két kis testvérét. Nem vetette fel őket a pénz. Hatéves korától -ekkor már a Missouri Springfieldben éltek- egy templomi kórusban énekelt. A gimnáziumi évek alatt kóstolt bele élete három fő szenvedélyébe: színkörbe járt, csajozott, és rászokott a cigarettára (ma már napi három doboznál tart). Érettségi után a Columbia Egyetem újságíró szakára ment reklámgrafikát tanulni, ám 1986-ban, amikor csak két tanegysége hiányzott otthagyta az egyetemet, és ezüstszínű járgányán elhúzott Hollywoodba.

Ott azonban egyetlen producer vagy rendező sem várta ölelő karokkal, munkát kellett keresnie, ha nem akarta, hogy felkopjon az álla. Egy gyorsétterem reklámembere lett. Néhány hasonló jellegű munka után összeismerkedett Roy Londonnal, akinek hamarosan tanítványa lett. Mindeközben a zenéről sem feledkezett meg: a barátaiból toborzott együttesben gitározott és énekelt. Roy Londonnál jelesre végzett, majd következtek a kisebb-nagyobb szerepek. 1987-ben a világ összes háziasszonya felfigyelhetett a szép színészfiúra: öt epizód szerepéig a Dallasban is szerepelt. A Dallas mellett feltűnt egy-két egyéb műremekben is, de legnagyobb alakításait ez idő tájt az ágyban nyújtotta. "Pitt nagyon könnyen esett szerelembe" nyilatkozta menedzsere.

Az egyik ilyen kapcsolat csaknem elvágta későbbi fényes karrierjét.
1992-ben végre kárpótlást kapott füstbe ment rockkarrierjéért: a Johnny Suede című filmben rockbálványt alakított. Ugyanebben az évben a Hűvös világ című alkotásban a nyolcvanas-kilencvenes évek szexideáljával, Kim Basingerrel került egy vászonra. Az Egy kis szívesség és a Tiszta románc után (utóbbiban lepattant narkóst alakított) elérkezett a tömegméretű szívtiprás ideje: depressziós drakulaként a világ összes női lelkét meghódította az Interjú a vámpírral című műremekben. Pitt megkapta az MTV-től a legjobb alakítás és a legvonzóbb férfi díját. A People magazin címlapján a világ legszexisebb férfija felirattal szerepelt.

Az Arany Glóbuszt az 1995-ös Tizenkét majommal szerezte meg, és ezzel végre a tehetségét is elismerték (Oscarra is jelölték a legjobb férfialakítás kategóriájában). A Hét év Tibetben című filmnek legnagyobb erőssége az, hogy Brad gázsija kétmillió dollárral felment.


Brad Pitt online

Fotó galéria + >>
Photo gallery + >>



http://bradpitt.lap.hu/



Film díjai:


A Legunalmasabb Film Díja - 1999
(A nagy sztárok/nagy fiaskók kategóriájában a Ha eljön Joe Black c. filmért)
Rembrandt Awards Közönségdíja - 1998
(A legjobb férfi színész kategóriában a Hét év Tibetben c. filmért)
Blockbuster Entertainment Award - 1997
(A legjobb férfi mellékszereplo a sci-fi filmek karegóriájában a 12 majom c. filmért)
MTV Movie Award - 1996
(A legvonzóbb férfiszínész kategóriában a Hetedik-ben)
Arany Glóbusz Díj - 1996
(A legjobb férfi mellékszereplo kategóriában a 12 majom c. filmért)
MTV Movie Award - 1995
(A legvonzóbb férfi színész kategóriában és
a legnagyobb alakításért járó díj az Interjú a vámpírral c. filmért)
Arany Málna Díj - 1995
(A legrosszabb duó Tom Cruise-zal közösen az Interjú a vámpírral c. filmben)
ShoWest Award - 1993
(A jövo reménysége - férfi színész kategóriában)

Brad Pitt  Wallpapers


http://en.wikipedia.org/wiki/Brad_Pitt

Filmography



No Man's Land (1987)
Less Than Zero (1987)
Happy Together (1989)
Cutting Class (1989)
Across the Tracks (1991)
Thelma & Louise (1991)
Johnny Suede (1991)
Contact (1992) (short subject)
Cool World (1992)
A River Runs Through It (1992)
Kalifornia (1993)
True Romance (1993)
The Favor (1994)
Interview with the Vampire (1994)
Legends of the Fall (1994)
Se7en (1995)
Twelve Monkeys (1995)
Sleepers (1996)
The Devil's Own (1997)
Seven Years in Tibet (1997)
The Dark Side of the Sun (1997; filmed in 1988)
Meet Joe Black (1998)
Being John Malkovich (1999) (cameo)
Fight Club (1999)
Snatch (2000)
The Mexican (2001)
Spy Game (2001)
Ocean's Eleven (2001)
Full Frontal (2002) (cameo)
Confessions of a Dangerous Mind (2002) (cameo)
Sinbad: Legend of the Seven Seas (2003) (voice)
Abby Singer (2003) (cameo)
Troy (2004)
Ocean's Twelve (2004)
Special Thanks to Roy London (2005) (documentary)
Mr. & Mrs. Smith (2005)
Babel (2006)
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (post-production) (2006)
The Curious Case of Benjamin Button (pre-production) (2007)
Ocean's Thirteen (filming) (2007)

  Brad Pitt
  Bruce willis
  Celine Dion
  Julia Roberts
  Jennifer Lopez
  Kylie Minogue
  Nicole Kidman
  Penelope Cruz
  Sandra Bullock
  Sharon Stone
  Tom Cruise


Mo. Térképe Moziműsor TV műsor Színház
Szótárak: Angol-Magyar Német-Magyar Többnyelvű szótár
Menetrendek: BKV, MÁV Volán MALÉV MAHART
Telefonszámok: MATÁV, Hasznos tel.számok Westel900 Pannon GSM Vodafone

Real Estate
real estate
Excellence






Top 100 Best Websites Monitored by: InternetSeer - Web Site Monitoring

powered by Pointernet-DB Kft.

E-mail:pointernet@axelero.hu