Bookmark and ShareMarketing Ajánlat Site Talk Szponzoroknak

Partnerek weboldalai:

   POINTERNET Ajánlás, véleményTisztelt Felhasználó! Kedves Barátom!

Bevallom én nem szeretem az MLM rendszerű értékesítést. Kifejezetten idegesít, amikor valaki kihasználva az ismeretségünket, valamilyen terméket akar nekem eladni, sokszor jó drágán, és mindenféle csodákról regél közben.

Az ügynökök által közölt információk általában nehezen bizonyíthatóak, vagy sokszor annyira bonyolultak (szándékosan) hogy nincs élő ember, aki képes azokat átlátni. Természetesen az ügynök sem, de roppant módon hisz bennük és nyomja a szöveget, mint egy automata.

Én nem vagyok hívő típus, és a SiteTalk sem tud meggyőzni addig, amíg nem bizonyítja hogy érdemes a figyelmemre.

De az ötletük nem rossz, elméletileg igazolható, kipróbálni nem kockázatos, és akár még sikerülhet is a megvalósítása. Természetesen ez is fog változni menet közben, de mi nem?

Mi a POINTERNET fejlesztői azt gondoljuk, hogy érdemes összekapcsolni a weboldalakat, elektronikus áruházakat, a Google kereső és hirdetési rendszerét, az elektronikus fizetési megoldásokat, a fórumokat, blogokat, a mail-t, és minden új dolgot annak érdekében, hogy kedvezőbben (olcsóbban) vásároljunk, hatékonyabb rendszeret építsünk, a virtuális vásárlói szövetkezetek létrejöhessenek.
Természetesen a közösségi oldalak (facebook, stb.) is képesek ezt a folyamatot támogatni.

Az informatika és az információs társadalom éppen az integrációs fázisában van, és az egyszerű információ szerzésen kívül, most a gazdasági előnyök kiaknázása felé fordultak a fejlesztők és a felhasználók is.

Nincs még feltalálva a mindent gyógyító szer, így a SiteTalk is egy érdekes próbálkozás, és Mi kíváncsiak vagyunk. Remélem Ön is.

Már vannak elképzeléseink arra, hogyan tudunk valóban kedvező vásárlási lehetőséget biztosítani különböző termékek és szolgáltatások igénylőinek, - csak azoknak, akik kapcsolódnak hozzánk a Facebook, vagy SiteTalk rendszerben.

Kérjük hogy tanulmányozd az alábbiakat, és regisztrálj ha érdemesnek találod, és kiváncsi vagy.SiteTalk: a közösségi oldal, ami fizet Neked

Site Talk (MLM-rendszerű közösségi portál)

Információs oldal (több nyelven)
Itt tájékozódhat a rendszer főoldalán, mindenről ami érdekes lehet az Ön részére
(válassza ki a megfelelő nyelvet (magyar zászlóra kell kattintani). A fordítás még nem tökéletes, ezért hasznos az angol nyelvű oldalakat is átnézni.


Az Enigro-Unaico-Site Talk forradalmi változást jelent a XXI. századi emberek életében az egész földön. Egyszerre alkalmazza az online maketinget, a network marketinget és a hagyományos marketinget. Mindezt úgy, hogy egy Site Talk nevű közösségi oldalon összefogja mind a hármat. Bárki, aki erre az oldalra kerül ezért pénzt kap. Mások vásárlásaiból, költekezéséből 5 féle módon részesedhetsz, ha csatlakozol.

Egy olyan közösségi rendszer ahova meghívhatod ismerőseidet, barátaidat. Képeket tölthetsz fel üzenő falra, küldhetsz üzeneteket. Ahol úgy élhetsz, mintha egy plázában volnál. Csak úgy nézelődhetsz, vagy vásárolhatsz. A vásárlásaidból és a hozzád tartozók vásárlásaiból pénzt kapsz. Ezt a pénzt elköltheted, vagy dombor nyomott kártyáddal felveheted.


SiteTalk röviden

A Facebook vagy az iWiW sohasem fizetne azért, hogy a barátaid csatlakozzanak a közösségéhez. A vadonatúj SiteTalk viszont fizet!

A közösségi oldalakon megszokott szolgáltatásokon túl ez a platform termékeket és szolgáltatásokat biztosít majd a következő területeken: online szórakozás, online vásárlás, pénzügyi szolgáltatások, utazás, telekom, biztosítás, wellness, média, reklám, személyiségfejlesztés és oktatás, életmód, stb.

Amíg üzeneteket küldesz vagy csevegsz a barátaiddal, akár annyi pontot is összegyűjthetsz az általad meghívott csapat forgalmából, hogy Klubtaggá minősülsz, aki már valódi jutalékokra jogosult euróban.

Nagy az izgalom az új oldal körül, mert éppen most értesül mindenki erről. Aki most csatlakozik, csak nyerhet, hiszen ÉPPEN MOST is ezrek, tízezrek regisztrálnak, majd százezrek, majd pedig milliók fognak becsatlakozni. Már az elkövetkezendő hetekben izgalmas fejlemények várhatók.

You Tube video

http://www.youtube.com/watch?v=QZ2m_kOweZ8&feature=related

1. Csatlakozz MOST INGYENESEN itt:

http://www.sitetalk.com


2. Hívj meg olyan sok embert, amennyit csak tudsz!

A SiteTalk bővebben

Mi is tehát a SiteTalk? Egy most induló közösségi oldal, amely a világon egyedülálló módon (egy ingyenes regisztrációt követően, és mindenféle további anyagi befektetés nélkül) lehetőséget biztosít bárkinek, hogy pénzt keressen!

Mit kell tenni ezért? Csak annyit, hogy meghívjuk ismerőseinket a SiteTalk közösségi oldalára, és amikor ők igénybe vesznek ott bármely szolgáltatást, illetve vásárolnak valamit a SiteTalk bannereire kattintva, akkor ebből máris részesedünk, azaz jutalékot kapunk.

Mi adta a SiteTalk létrehozásának ötletét?

A Web 2.0 jelenség annyit jelent, hogy a felhasználók maguk alakítják az internetet. A különböző közösségi oldalakon, vagy blogokat létrehozva, esetleg videómegosztó oldalakon hozzászólva a látottakhoz a felhasználók ki tudják fejteni véleményüket, el tudják mondani gondolataikat mindenről.

A SiteTalk előtti közösségi oldalak

Te is jelen vagy egyik vagy másik közösségi portálon, ugye? Itthon az iwiw lett a legnépszerűbb, a világ összes hasonló oldala közül pedig jelenleg a Facebook a legnagyobb, amelyet 2004-ben hoztak létre. Hihetetlen, de 2009-re több mint 315 millióan használják. Az oldal értéke ma 4-5 milliárd dollár. A Twitter, ami egy rendkívül gyorsan fejlődő ún. mikroblog rendszer (csupán 140 karakter lehet egy üzenet, mint egy SMS-ben), 2008-ban még kb. 400ezer, azonban egy évvel később már 45 millió felhasználóval büszkélkedhet.

A SiteTalk értéke és jövője

Mi határozza meg az ilyen közösségi oldalak értékét? A felhasználók száma. Amikor ugyanis regisztrálunk, megadjuk az adatainkat, az érdeklődési körünket, kitöltjük a profilunkat. Ekkor - bármilyen furcsán is hangzik - célpontjává válunk a különböző nagy cégeknek, akik az oldalon reklámoznak.

Amikor közösségi oldalakon "vagyunk fent", látjuk a bannereket és a reklámokat, amelyekre időnként rá is kattintunk. Ha pedig megtetszik az adott termék vagy szolgáltatás, akkor igénybe is vesszük, illetve megvásároljuk.

És itt jön a lényeg, ami elkülöníti a SiteTalk rendszerét az elődeitől!

Amikor az ismerőseinket korábban meghívtuk egy közösségi oldalra (majd pedig az előbb leírt módon ők ott vásároltak), sajnos jutalékot ezért soha nem kaptunk.

Annál is szomorúbb mindez, mivel dollármilliókban, vagy milliárdokban mérhető az ilyen oldalak értéke. Annak ellenére, hogy ezek az oldalak szinte kivétel nélkül ingyenes szolgáltatásokat nyújtanak, a hirdetők óriási pénzeket fizetnek az oldalak üzemeltetőinek, hogy reklámjaikon keresztül elérhessék termékeikkel és szolgáltatásaikkal az ilyen típusú közösségeket.

Eddig ebből mi, felhasználók, nem részesülhettünk. Mától azonban ez másképp van!

A SiteTalk ugyanis az első olyan közösségi oldal a világon, amellyel bárki kereshet pénzt! Mindössze annyit kell tenned, hogy meghívod az ismerőseit erre a közösségi oldalra, majd amikor az ismerőseid igénybe veszik a SiteTalk tulajdonában lévő bármely cég szolgáltatását, vagy vásárolnak a SiteTalk közösségi oldal bannerein keresztül, már kapod is a jutalékot.


Az ötlet egyszerű, de nagyszerű. És mit veszíthetsz egy 5 perces ingyenes regisztrációval?

Csatlakozz INGYENESEN itt:

http://www.sitetalk.com


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ha gyakran szörfölsz a SiteTalk-on, és egyre több szolgáltatást veszel igénybe (ingyenes szállodaszoba, póker, sportfogadás, banki szolgáltatások, tanfolyamok, mindenféle elektronikus cucc, internet hozzáférés baromi olcsón, stb. stb. stb.), és közben még vagy 10 ismerősödnek elküldöd a linkedet, hogy regisztráljanak. Mi bajuk lehet? Az egész ingyenes és csak nyerhetnek vele…

Ők regisztrálnak, és hozzád hasonlóan elkezdnek vásárolgatni, és mindenfajta szolgáltatást igénybe venni, sőt, a következő hónapokban ők is meghívnak vagy 8-10 ismerőst, akik ugyanezt csinálják.

Eddig minden ugyanúgy néz ki mintha a Facebook-ról vagy az iwiwről beszélnénk, azzal a különbséggel, hogy itt rengeteg szolgáltatást tudsz igénybe venni különböző kedvezményekkel,

Egy szép napon leülsz a gépedhez, felcuppansz a SiteTalk-ra, és észreveszel egy bannert, amiben egy nagy köteg pénz esik le fentről, majd alatta egy felirat: „Lehet, hogy ez a köteg pénz a tied és nem is tudsz róla…?”.

Rákattintasz, és a felugró oldalon elmagyarázzák neked, hogy amennyiben az általad meghívott SiteTalk tagok bármit vásároltak a rendszeren belül, abból neked jutalékod keletkezett. Ahhoz hogy megtudd ez mennyi, egyszerűen csak lépj be a saját fiókodba és nézd meg.Belépsz és a következőt látod:

Elérhető egyenleg: 525 €Mi ez?… elkezded olvasgatni a fiókban található anyagokat, és rájössz, hogy ez az 525 euró a tied lehetne, de nem veheted fel, mert nem vagy Bronz vagy Arany klub tag, viszont most csak egyetlen kattintásodba kerül, hogy Bronz tag legyél, mert az 500 euróba kerül, és a meglévő egyenleget felhasználhatod erre a célra. Ami még szebb, hogy innentől fogva jogosult leszel minden olyan jutalékra, ami az előbb felvázolt módon keletkezik...

Nem hiszel a szemednek. Ingyenesen regisztráltál egy közösségi oldalra, és jutalékot fogsz kapni az általad meghívottak költéseiből? …de hiszen ez egy pénzgyár, ami teljes mértékben passzív jövedelmet termel neked anélkül, hogy akár csak egy ujjadat is mozdítanád...

Ettől a gondolattól izgalomba jössz és elolvasol minden infót ami a fiókodban található. Szép lassan rájössz, hogy ha most egy kattintással kiemelt taggá ütöd magad (nulla forintért cserébe) még 5 különböző forrásból keletkezhet jutalékod azon kívül, ami az általad meghívott tagok vásárlásaiból származik, és ez az összeg pár hónapon belül havi több ezer eurót jelenthet neked...

Mi is történt tulajdonképpen, tömörítve?

 1. egyszer, pár hónappal ezelőtt meg akartál venni egy Sony kamerát, de mivel általában jelen vagy és nyitott szemmel jársz, vásárlás előtt alaposan utánanéztél a neten
 2. belebotlottál egy fórumba és elolvastad egy tőled több ezer kilométerre lakó, ismeretlen egyetemista srác hozzászólását
 3. rákattintottál a felkínált linkre, beregisztráltál egy INGYENS közösségi oldalra, és megvetted a kamerát
 4. elmondtad pár ismerősödnek a sztorit, meg fórumoztál róla, így számodra ismeretlen emberek és az ismerőseid is beregisztráltak, majd meghívtak másokat, ahogy ez már lenni szokott, akik ugyanígy további embereket hívtak meg
 5. mindannyian INGYENESEN szörföztetek ezen a portálon, és néha megvettetek ezt-azt Végeredmény: pár hónap múlva lehet, hogy otthagyhatod a munkahelyedet, mert az ebből a buliból származó jutalékod teljesen le fogja fedni a költéseidet

Még tömörebben:

 • egy számodra ismeretlen valaki meghívott egy közösségi oldalra
 • te is meghívtál másokat erre az oldalra (ismeretleneket is)
 • aki téged meghívott ma már ebből él
 • hamarosan te is ebből fogsz élni
 • az egész nem került egy filléredbe se
 • nem tukmáltál rá senkire semmit
 • nem szerveztél be senkit sehova
 • még csak nem is ismered azok nagy részét, akik általad beregisztráltak
 • amit csináltál az mindössze annyi, hogy beszélgettél másokkal a neten, meg fórumokba, blogokba irkáltál...

NO Comment. Úgy gondoljuk, a sztori önmagáért beszél, így nekünk itt már fölösleges...

Csak még 3 rövid gondolat:

 1. ez a közösségi portál, amiről beszélünk, létezik, most folyik a tesztje, és pár héten belül élesítik.
 2. az ajánlói rendszer, amit felvázoltunk már most is működik, de kb. fél éven belül akkora üzlet lesz belőle, hogy aki résztulajdonos benne most, az meg fogja nyalni mind a tíz ujját már fél év múlva is (sőt lehet, hogy a miénket is ) (csak egy adat: augusztus óta Kínában is működik => több százmillió potenciális felhasználó)
 3. ha van némi megtakarított pénzed, most te is résztulajdonos lehetsz ebben az üzletben, és azonnal elkezdhetsz keresni egyszerre 6 jövedelemforrásból (ez az opció ebben a formában csak pár hétig él még, amíg az elő-regisztráció tart!)

Nos, ebben a pillanatban valóban igaz, hogy: Time Is Money! innentől a döntés a tiéd

Csatlakozz INGYENESEN itt:

http://www.sitetalk.com

-----------------------------------------------------------------------------------

The greatest business opportunity of our time

Every now and then, maybe twice or three times in a lifetime, an opportunity comes along that has the potential to change your life in a pivotal way. They are usually to do with fundamental changes in the technological landscape, or political, social, and economic framework of our lives. For instance, to give a specific examples, something as concrete as the microwave oven, something no one had, became a universal appliance that everyone has. If you are forty years old, if you stop to think about it, you can remember a time when you did not have a mobile phone, but if you are younger than that a mobile phone and permanent connectivity is something you have always had. Computers is the same paradigm-shifting product. And the Internet even more so.

Did you make a fortune on microwave ovens, mobile phones, computers or the Internet?

If you didn''t, you know exactly what we are driving at here. And if you did, you understand even more so.

In our time, the number one business opportunity in the world is not the web, it is web 2.0.

Web 2.0 and Social Networking

According to Microsoft we have passed a significant watershed: now for the first time people are spending more time online than they spend watching television. For the younger generation this is self-evident, and for the older folks something that is hard to get our heads around. The fundamental shift in how the web is driving business is this: at first it was largely about creating a network that was a meaningful communication platform; then it became about driving traffic, SEO (search engine optimisation) and getting eyeballs on websites; but the trend now is in how people on the web are connecting to each other and how in that process they are largely creating the content of the web. Social Networking Communities, well deservedly, is recognised by analysts and pundits as a force of change that is literally unimaginable in its scope.

Unaico is giving you the opportunity to be part of this revolution and capitalise on it directly -- to make money on a certain world-changing trend.

How would it work for you

SiteTalk.com is our Social Networking Community platform. In the first instance you would join as a member of Site-Talk and enjoy the networking, communication and sharing opportunities built into our state of the art platform de-signed by award-winning developers.

Over time you would recommend it to friends and family, people you know today and people in the future you don't know yet. Over time, though the geometric progression inherent in how networks work, with a few people finding a few people who in turn find a few, you will build up a vast network of people, the majority of which you wouldn't even know. As products and services are made available to to the dozens, hundreds and thousands of people in your SiteTalk net-work, sales would be generated and on this sales-volume commissions would be calculated... and given to you as a thanks for bringing these members to our community.Sounds too simple?

Consider this: Facebook after four years has 400 million members. In four years! How did every single one of them join? Because someone recommended it. Word of mouth in the 21st century...

What sort of opportunity "range" is there here?

The majority of members of Unaico will, ultimately, just be social members enjoying the benefits of using the platform. The commission plan for the ones that opt into the opportunity might "just" qualify them for purchases of occasional goods or services -- free bonus items or gifts, call them what you will, but a free insurance, debit card, hotel stay or nutritional supplement is a nice way for us to say, "Thank you for recommending our community."

Others will see that what was at first a surprise bonus, turned into a trickle, and then grew into a steady stream of sup-plemental income. And just with a little bit of maintenance this supplemental income could grow, changing someone's break-even budget into a real lifestyle changer. The difference between having a holiday this year or not, between taking your wife out for dinner this week or not, between having an old car or a new one.

Of course, in a community that numbers millions of members, literally thousands will approach the Unaico opportunity in a serious manner, and put in significant effort to earn a significant primary income. And finally, there will be the few that approach it totally differently -- they will see that opportunities like Unaico only come along once or twice in a lifetime. These people will commit and will make Unaico the vehicle with which to fulfill their dreams. We anticipate that we will create more millionaires than any other company in Direct Selling has done; we believe that we will give dot-com millionaire numbers a run for the money.

What can a person expect to earn?

We don't give income projections in a simplistic fashion. It is impossible. Like most menus will tell you, there is no such thing as a free lunch. If you put 20 items on eBay you know that you will get some sales, but it is impossible to say how much. And significant commissions usually involve significant efforts.


What is the timing and why is it so powerful?

The timing is phenomenal. Everyone is getting online. Everyone online is going to be a member of multiple communities.

Consider that using an online community at the centre of the business model gives you a number of benefits in Direct Selling terms: like never before can you have a fast friction-free method to add people to your business; you have no geographical limits to how you can expand your business Globally; you have built in to the business an automatic communication, coordination and training platform; you have a thing you are promoting that everyone is interested in, as social communities and web 2.0 is what everyone is talking about now; and finally, in terms of duplicatable process and helping new people get started and getting early success, the one thing that people have to do to be successful is what they join a social community to do -- get their friends to join the programme to enjoy a free and life-enhancing service.What support will you get

 • Training.
 • Free back office.
 • Promotional tools.
 • Company sponsored events.
 • Industry-leading recruitment materials.
 • Car programme for qualified distributors.
 • The best compensation plan in the industry. Probably.
 • Motivational incentives, like trips to exotic tropical paradise destinations.
 • A whole team of people, both in corporate and in your upline network, 100% dedicated to your success.

What skills do you need?

 • Desire.
 • Everything else is included in the Unaico opportunity.

How would I get started?

 • Decide.
 • Speak to the person who invited you.
 • Read the materials in the relevant sections of the website.
 • Go to a live training.
 • Invite people to join SiteTalk. They will be automatically be positioned in your downline. And as they invite people, so will your organisation grow.

http://www.sitetalk.comINGATLAN, UTAZÁS, LOVAGLÁS, KUTYA, MEZŐGAZDASÁG, TÜZIFAKERESKEDELEM, REGISZTRÁCIÓ, MAGAZIN, ÚJSÁGOK, MOBIL TELEFON, TUDOMÁNY, TARTALOM,
CÉGINFORMÁCIÓ, e-mail: pointernet@t-online.hu

Adatbázis Szolgáltatásaink:
Utazás, Ingatlan, Lovak,
Kutyák, Erdészeti termékek, fakereskedelem, Mezőgépek, Áruház, Fórum, Céginformáció

Újságok: Agrárágazat, Transpack, E-Világ, Nemzetközi Lovas Magazin, Lupe Magazin

powered by Pointernet-DB Kft.

E-mail:pointernet@t-online.hu

Adatvédelmi Irányelvek, Privacy policy

PageRank Kereső optimalizálás

Top 100 Best Websites