Céljaink: A POINTERNET Marketplace használt és új mobil telefonok kereskedelmét támogató, közvetítő, szolgáltató rendszert üzemeltet.
Ha Ön mobiltelefon kereskedő, kérjük lépjen kapcsolatba velünk és igényelje a rendszer használatát. Ha Ön használt mobiltelefonnal rendelkezik térítésmentesen hirdetheti rendszerünk felhasználásával  -> www.pointernet.org mail:
pointernet@t-online.hu
Info: Tesztek, Hírek, Vélemények, Ajánlások

Adás - Vétel

A POINTERNET a kereskedelem biztonsága, a hitelesség (elektronikus aláírás használata), garancia, fizetési biztonság, és a számon kérhetőség érdekében, a mobilkészülékek eladói és vevői részére, ma még elsősorban a kereskedők szolgáltatásainak igénybevételét támogatja és javasolja.

Természetesen lehetőség van arra hogy minden mobiltelefon tulajdonos elhelyezhesse a készülék eladási hirdetését a POINTERNET rendszerében és így településen belül egyszerűen létrejöhet az adás - vétel.

A távollévők közötti szerződések biztonságos létrehozásának lehetősége ma még - az elektronikus aláírás egyéni használatának ritkasága miatt - elvétve fordul elő. Ha az eladó és a vevő megbíznak egymásban távollévők között is létrejöhet az adás - vétel.

Általában a közvetítő kereskedők igénybevételét javasoljuk, akik az egymás közötti kapcsolat és a bizalom kiépítésével megkönnyíthetik az adásvétel lebonyolítását.

Szerkesztő:
Készülékek ismertetése: Horkay Máté


Készülékek gyártó szerint rendezett műszaki leírásai:

Motorola,
Nokia,
Panasonic,
Samsung,
Sharp,
Siemens,
Sagem,
LG,
Sony-Ericsson
,
Alcatel
,


Mit ajánlunk a piac résztvevőinek?:

Műszaki információk, leírások, képek, dokumentációk, hírek, újdonságok
A POINTERNET szerkesztésében egy folyamatosan fejlesztett és karbantartott információs bázist üzemeltetünk. Itt lehetőség van az új készülékek bemutatására, és minden olyan információ tartós megjelenítésére a készülékekkel kapcsolatban, ami a piac részére szükséges. Ez az alrendszer képes több partner (gyártók, szolgáltatók, kereskedők) részére biztosítani a lehetőséget hogy publikációit, reklámjait saját szerkesztésében, távolról megjelenítse. Innen Internet kapcsolatok segítségével elérhető a www.pointernet.org címen található Ajánlat kezelő rendszer.

A kereskedőknek átalánydíjas lehetőséget biztosítunk saját weboldal létrehozására www.pointernet.pds.hu/mobil rendszerünkön belül, amelynek a szolgáltatásai a hagyományos weboldalaktól eltérően egy on-line publikációs rendszert is tartalmaznak. Ennek segítségével a kereskedők közvetlenül publikálhatják akcióikat és különleges ajánlataikat az Interneten. Az önálló weboldal elérést a kereskedő saját domain nevével is biztosítjuk. A kereskedők saját készleteinek a lekérdezhetőségét az önálló weboldalról is biztosítja a rendszer.

A kereskedők saját készleteik lekérdezhetőségét különálló módon biztosíthatják saját weboldalukról akkor is ha azt nem a POINTERNET üzemelteti (ebben az esetben az Ajánlat kezelő rendszer kereső szolgáltatásait önállóan veszi igénybe a kereskedő, más kereskedő ajánlatát nem mutatja a rendszer).

Ajánlat kezelő rendszer - rendszerünk lényeges eleme egy adatbázis kezelő rendszer, amely a kereskedők készleteit és az egyes ajánlatok információit tartalmazza. Lehetőség van az ajánlatok (készülékek) helye szerinti (ország, megye, település), gyártó, ár, és műszaki tartalom szerint, különféle rendezettségben lekérdezni.

B2B (kereskedő-kereskedő kapcsolat) - Az Ajánlat kezelő rendszer támogatja a különböző kereskedőknél megtalálható aktuális készlet viszonteladását is. A vásárlóknak így lehetőségük van a lakóhelyüktől távollévő kereskedőknél tárolt használt készülékek megvásárlására a lakóhelyükhöz közel elérhető kereskedőkön keresztül.

A vevők a vásárlási előtt tájékozódhatnak a POINTERNET weboldalain, és megismerhetik az egyes gyártók készülékeinek műszaki leírását, mielőtt eldöntik hogy melyik készülék lenne részükre igazán megfelelő. Vásárlási igényeiket megjeleníthetik az Ajánlat kezelő rendszerben.

Az eladók, egyes használt készülékeiket közvetlenül is feltehetik - mérsékelt hirdetési díj ellenében - a kereskedelmi ajánlatkezelő rendszerbe, vagy megbízhatnak egy lakóhelyükhöz közeli kereskedőt az értékesítéssel.

Gyártók és Mobilszolgáltatók részére a rendszer marketing lehetőségeket biztosít, az új és akciós készülékek bemutatására. Lehetőség lesz az Ajánlat kezelő rendszer oldalain és az információs oldalakon hirdetések elhelyezésére távolról is.
.


Ajánlat kezelő rendszer (telefon adás - vétel) elérése (összes ajánlat):
http://www.pointernet.org/servlet/HirdetesMobil?uzlet=mind




Hirdessen itt! A szükséges információkat elolvashatja, ha erre a szövegre kattint.


A fenti dokumentummal kapcsolatos felelősség meghatározása



Motorola  http://www.pointernet.pds.hu/mobil/motorola/index.html
Nokia  http://www.pointernet.pds.hu/mobil/nokia/index.html
Panasonic  http://www.pointernet.pds.hu/mobil/panasonic/index.html
Samsung  http://www.pointernet.pds.hu/mobil/samsung/index.html
Sharp  http://www.pointernet.pds.hu/mobil/sharp/index.html
Siemens  http://www.pointernet.pds.hu/mobil/siemens/index.html
Sagem  http://www.pointernet.pds.hu/mobil/sagem/index.html
LG  http://www.pointernet.pds.hu/mobil/lg/index.html
Sony-Ericsson  http://www.pointernet.pds.hu/mobil/sonyericsson/index.html
Alcatel  http://www.pointernet.pds.hu/mobil/alcatel/index.html
Apple  http://www.pointernet.pds.hu/mobil/apple/index.html
HTC  http://www.pointernet.pds.hu/mobil/HTC/index.html
Casio  http://www.pointernet.pds.hu/mobil/casio/index.html
BenQ  http://www.pointernet.pds.hu/mobil/benq/index.html

Tesztek  http://www.pointernet.pds.hu/mobil/info/tesztek/index.html
Hírek  http://www.pointernet.pds.hu/mobil/info/hirek/index.html
Vélemények  http://www.pointernet.pds.hu/mobil/info/velemeny/index.html
Ajánlások  http://www.pointernet.pds.hu/mobil/info/ajanlas/index.html

powered by Pointernet-DB Kft.

E-mail:pointernet@t-online.hu