Kütyük és ketyerék
   
   TARTALOM
   KIADÓ
   LAPKONCEPCIÓ
   MEGJELENÉSI IDŐPONTOK
   HIRDETÉSI ÁRAK
   TECHNIKAI  ADATOK
   ELŐFIZETÉS
   TERJESZTÉS
   ELÉRHETŐSÉGEK
   AKTUÁLIS SZÁM
ROVATOK  

Játékos eszközeink

Jókuti András erôsen szubjektív válogatása a nagyvilág megvásárolható csodáiból.


Röntgenszemüveg
Kukkolóknak elengedhetetlen.

Megszokhattuk, hogy a legtöbb forradalmi jelentôségű találmányt csak itthon tartjuk számon magyar újításként, a világ valamilyen számunkra ismeretlen nevű, de feltétlenül külföldi tudóst tisztel a találmány felfedezôjeként. Ez a szabadalom tulajdonképpen a Gusztáv című rajzfilm alkotóit illetné meg. A régóta áhított szemüveg végre elkészült: segítségével átlátszóvá válnak a ruhadarabok.

A gyártó nem is próbálja álcázni a készülék egyetlen célját, nincs mellébeszélés egyéb tudományos felhasználási területekrôl, kizárólag a vöjôröket tekinti célcsoportjának. A szemüveg természetesen videokamerára is csatlakoztatható, hogy megosztható legyen a tiltott gyümölcs. Azért a nudistastrandra még mindig olcsóbb a belépô. www.advanced-intelligence. com ár: $2400
ARCHÍVUM    CIMLAPSZTORI   KIRAKAT   KORMÁNYZATI NEGYED  CÉGVILÁG  KARRIER  BEFEKTETÉS  TREND  EXTRA  ÉLETMÓD  ROVATOK    

Stricióra Pimp Watch

A 70-es évek dizájnját tökéletesen idézi fel ez a csak 2500 példányban gyártott japán csoda. Az összesen 72 darab led fénye garantálja a feltűnést, de vaskossága miatt akár kikapcsolt állapotban is tekintélyt parancsol. Különösen, ha egy feltűrt ujjú, rózsaszín nejlon- vagy selyeminggel és egy alkarvastagságú ezüstnyaklánccal kombinálva lógatjuk ki hanyagul egy több tízmilliós sportkocsi lehúzott ablakán. Bömbölô zene és komor tekintet kötelezô hozzá! Már csak a taxisofôrrel (Robert de Niro) való találkozást kellene valahogy megúszni…
www.pimp-watches.com
ár: $150

Shocking Roulette

Sírni csak a gyôzteseknek szabad…

Minden háztartásban nélkülözhetetlen eszköz. A játék meglehetôsen egyszerű: mind a négy játékos bedugja egy-egy ujját a lyukba, a gomb megnyomására pedig indul a rulett. Ahol megáll a fény, oda érkezik az áramütés. Aki kirántja az ujját, kiesik, és méltán részesül a társaság legmélyebb megvetésében. Magára vessen, aki kipróbálja. Haladóknak egyszerre két áldozat is beállítható!
www.home-of-fans.de
ár: kb. 20 euró

Bobarder Embrio

A jövô motorja

Aki még emlékszik a Segway high-tech rollerére, könnyebben el tudja képzelni ezt a hasonló elven működô motortanulmányt. A futurisztikus jármű stabilitását giroszkópok és a csúcstechnológia biztosítja, energiaellátása pedig hidrogéncellákból származik. Ha Ön elég fiatal(os)nak is érzi most magát egy ilyen motorhoz, még nem kell egybôl megrendelnie: mire sorozatgyártásba kerül, lehet, hogy mindannyian nyugdíjasok leszünk.
www.recreation. bombardier.com


ARCHÍVUM    CIMLAPSZTORI   KIRAKAT   KORMÁNYZATI NEGYED  CÉGVILÁG  KARRIER  BEFEKTETÉS  TREND  EXTRA  ÉLETMÓD  ROVATOK    


powered by