Bestsellers
   
   TARTALOM
   KIADÓ
   LAPKONCEPCIÓ
   MEGJELENÉSI IDŐPONTOK
   HIRDETÉSI ÁRAK
   TECHNIKAI  ADATOK
   ELŐFIZETÉS
   TERJESZTÉS
   ELÉRHETŐSÉGEK
   AKTUÁLIS SZÁM
ROVATOK  

Fogyasztói elégedettség

Hofmeister Tóth Ágnes– Simon Judit– Sajtos László:A fogyasztói elégedettség napjaink üzleti gyakorlatának egyik legaktuálisabb kérdése. A marketingkutatások eredményei azt mutatják, hogy a meglévô ügyfél megtartása általában sokkal kevesebb költséggel jár, mint egy új ügyfél megszerzése.


Bár az elégedettség és a vevôi hűség között bonyolult a kapcsolat, a vevôk többsége hűségessé tehetô.


A lojális ügyfelek számának növelése, az elégedettség mérése a magyar vállalati gyakorlatban is egyre fontosabbá válik.
Alinea Kiadó, 3900 Ft

ARCHÍVUM    CIMLAPSZTORI   KIRAKAT   KORMÁNYZATI NEGYED  CÉGVILÁG  KARRIER  BEFEKTETÉS  TREND  EXTRA  ÉLETMÓD  ROVATOK    

Légszomj

George Orwell: 1938-ban járunk. A borúlátó jóslatok szerint Anglia legkésôbb 1941-ben háborúba lép Németországgal. George Bowling, a középkorú biztosítási ügynök kicsinyes feleségével és két gyerekével az angol alsóközéposztály szürke életét éli London egyik jellegtelen kertvárosi negyedében.

Tulajdonképpen azon a napon születik meg a fejében a nagy ötlet, amikor megkapja a műfogsorát. Nem sokkal korábban szép summa dugipénzre tett szert a lóversenyen, és kedvtelve fontolgatja, vajon mire költse. „Egy hétvége egy nôvel vagy csendben elcsepegtetni apróságokra, szivarra, dupla whiskyre, ezek merültek fel mint lehetôségek.” De megpillant egy plakátot, amely az emlékezés különös logikája folytán felidézi benne a múltat. Harmincnyolc évet repül vissza az idôben abba a kisvárosba, ahol született és férfivá érett, és emlékképeibôl egy azóta elveszett életérzés és a szó minden értelmében lerombolt világ tárul elénk.

Ebbôl a nosztalgiából fakad a „nagy ötlet”, amely valójában sajátos kitörési kísérlet egy beszűkült életformából, és bár eleve magában hordozza a csalódást, az újabb illúziók elkerülhetetlen szertefoszlását, egy nagy utazás – mint mindig – a lélek belsô útjaira is elvisz, és a cselekvés puszta ténye is megnyugvást ad George Bowlingnak, Orwell egyik legrokonszenvesebb alakjának. George Orwell (eredeti nevén Eric Arthur Blair,1903–1950) két leghíresebb regénye, az Állatfarm és az 1984 a világirodalom legnagyobb hatású politikai szatírái közé tartozik.

Légszomj című regénye, amelyet 1938-ban, Marokkóban írt, elôször jelenik meg magyarul, a szerzô születésének 100. évfordulóján.

Európa Kiadó, 1900 Ft

ARCHÍVUM    CIMLAPSZTORI   KIRAKAT   KORMÁNYZATI NEGYED  CÉGVILÁG  KARRIER  BEFEKTETÉS  TREND  EXTRA  ÉLETMÓD  ROVATOK    powered by