Létavértes

Mozgáskorlátozottak PIREMON Kisvállalata

Debrecen, Széchenyi u. 35-37.

Telefon: 52/346-833, 346-963, 346-832

Telefax: 52/413-226

E-mail: piremonp@mail.matav.hu

PIREMON PIHENŐ

Létavértes – Romarét

Telefon: 52/376-373

A Pihenőközpont bemutatkozásaA Pihenőközpont a Hajdú-Bihar Megyei Mozgáskorlátozottak Egyesületének tulajdonában van, alapvető feladata a vállalati dolgozók, egyesületi tagok szabadidős programjainak biztosítása, valamint a lovas turizmus, lovas sportrendezvények, szabadidős turisztikai programok lebonyolításának színhelyet biztosítani.


A ligetes facsoportokkal tarkított alföldi táj a különböző talajminőségű erdei és pusztai úthálózat, díjlovagló, díjhajtó és díjugrató pályáink ideális lehetőséget nyújtanak a lovassport, a lovas turisztikai céloknak. A területre jellemző őshonos állatvilág a tájvédelmi körzetben található növényzet érdekes látnivalót nyújt az idelátogató túrázónak.A PIREMON Kisvállalat Pihenőközpontjában kényelmes szálláslehetőségeket tudunk biztosítani: 13 darab kétágyas zuhanyzós szoba kőépületben, melyekben szobánként WC és mosdó is található


A PIREMON Kisvállalat Pihenő-központjában működő melegkonyhás étterem 50 fő egyidejű ellátására nyújt lehetőséget házias ételeivel, napi háromszori étkezést biztosítva.Az étkezés mellett különböző rendezvényeket, cigányzenés vacsorák, folklór műsoros estek megszervezését vállaljuk.


A Pihenőközpont területén lovardánkban különböző lovas-szolgáltatásokkal tudunk kedves vendégeinknek rendelkezésre állni:túralovaglás- egy napos lovastúrák

- több napos csillagtúra

vadászlovaglás- három napos komplett szolgáltatással, programmallovas-oktatás- gyerekek és felnőttek részére

gyermek lovastáborok - turnusonként iskoláknak, közösségeknek

pusztabuszozás - 15-20 fős csoportoknak

lovas hintózás- 3-4 fő részére.


A PIREMON Kisvállalat Létavértesi Pihenőközpontjában évek óta a lovassport számos szakágában területi és országos szintű – 1999-ben első ízben nemzetközi – versenyeket rendezünk.


Május vagy június hónapokban megrendezésre kerülő egyes, kettes és négyesfogat fogathajtó versenyeink minden évben érdekes színfoltjai a versenynaptárnak.

Military versenyünk a pihenőközpont lovaspályáin és a körülötte kialakított terepakadályokon az elmúlt években április hónapban nyitotta meg a PIREMON lovasversenyeket Létavértesen


Díjugrató lovasversenyek évente több alkalommal területi és országos szintű versenyként kerülnek megrendezésre a Létavértesi PIREMON Pihenőközpontban. Az idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre Létavértesen a tanintézétek hallgatóinak kiírt általános-, közép- és főiskolás díjugrató döntő.

A Vadászlovaglásra az alábbi őszi időpontokat tudjuk felajánlani a
Tisztelt Érdeklődők számára: