Bookmark and Share

Üdvözlöm!

Tombor Mónika vagyok, lakberendező.
Szeretnék segíteni Önnek, hogy harmonikus, egyedi otthont teremtsen családjának, önmagának. Legyen az egy új lakás, ház, vagy a meglévőt szeretné felújítatni, átalakítatni.

Tanácsadásra, egy- egy helyiség kialakítására, vagy csak a faldekorációra, vagy komplex lakberendezési tervekre lenne szüksége. Minden, ami a lakásból otthont varázsol. A hely, ahol jól érezzük magunkat, amihez kötődünk, ahol olyan környezetet teremtünk magunk köré, mely tükrözi ízlésünket és vágyainkat.

Hiszem, hogy minden lakásnak, és benne lévő helyiségeknek meg van a maga "énje", kisugárzása: fény, komorság, vidámság, elegancia, vadság….. tervezői ideám, hogy a benne élők igénye, kedve szerint ezen tulajdonságokat erősítsem, vagy csendesítsem.
A lakberendezés egyénre szabott, hangulatot teremt, és összehangolja a tereket.

Miért hasznos Önnek lakberendezői segítségem?
Az otthonteremtés nagymértékben függ attól, hogy képesek vagyunk- e megtalálni és meglátni azokat az elemeket, melyek egy térnek hangulatot adnak.
Munkámat az Archline XP számítógépes programmal készítem, 3D tervek, és fotorealisztikus képek segít elképzelnünk a térbeli változások hatását,
mértékét, és lehetőségeit.

Három dimenzióban, valós anyagok használatával - szín, textúra- valódi fényviszonyok mellett teremthetjük meg a tér, fény, szín és anyagok sajátos együttesét, mely közelebb áll a szívéhez és a lelkéhez. A lelkünknek tetsző tér egész lényünkre éltetőleg, pezsdítőleg hat még akkor is, mikor a legutolsó divatőrület már rég leáldozott.

A lakás dekorációját, a bútorok elrendezését, a helyiségek praktikus kihasználását többféle variációban 3D-ben érzékeltetem, hogy megkönnyítsem döntését.
Mert, a valósághoz közeli képekből pontos terveket lehet készíteni, ami megkönnyíti a vásárlást, és a kivitelezők kiválasztását.

Pontos költségvetési tervet készíthetek, megadva a felhasználandó anyagok méretéről, színéről, beszerzési helyéről. A terveket nyomtatható formátumban DVD lemezre írom,
korszerű, és időtálló dokumentálással bármikor előkereshetőek a tervek, és újra tervezhetőek.

Lakberendezői segítségemmel, számítógépes terveimmel megelőzheti a költséges próbálkozásokat, sikertelenséget. A tervezésre fordított idő és pénz a kivitelezés folyamatában, és a végeredményben térül meg az Ön részére.

A számítógépes látványtervekre különdíjat nem számítok, nagyobb megbízás esetén, visszatérő megrendelőknek néhány szolgáltatásra engedményt adok.INGATLAN, UTAZÁS, LOVAGLÁS, KUTYA, MEZŐGAZDASÁG,  TÜZIFAKERESKEDELEM, REGISZTRÁCIÓ, MAGAZIN, ÚJSÁGOK, MOBIL TELEFON, TUDOMÁNY, TARTALOM,
CÉGINFORMÁCIÓ, e-mail: pointernet@t-online.hu

Adatbázis Szolgáltatásaink:
Utazás, Ingatlan, Lovak,
Kutyák, Erdészeti termékek, fakereskedelem, Mezőgépek, Áruház, Fórum, Céginformáció

Újságok: Agrárágazat, Transpack, E-Világ, Nemzetközi Lovas Magazin, Lupe Magazin

powered by Pointernet-DB Kft.

E-mail:pointernet@t-online.hu

Adatvédelmi Irányelvek, Privacy policy


PageRank Kereső optimalizálás

Top 100 Best Websites