MÉZ 2006   MÉZ, INFORMÁCIÓK, KERESKEDELEM, TERMELŐK,TANÁCSADÁS,

Cégünk kiemelt fontosságú fejlesztési projektjének célja, hogy egyedülálló lehetőséget kínáljon méhészek, méz feldolgozók, kereskedők, valamint kutatás, információ szolgáltatás, újságok és egyéb mézzel kapcsolatos tevékenységet végző szervezetek, stb. részére. Minimális díj ellenében vagy térítésmentesen, önállóan és rendszeresen aktualizálhatják, a POINTERNET rendszerén belül üzemeltethető saját weboldalaikat. Rendszerünk segítségével látogatottságukat nagyságrendekkel növelhetik.
Részletes információ: POINTERNET Automatikus weblap publikációs rendszer-
"A változás - érték ! "

Várjuk az önálló méztermelők jelentkezését, akiknek még nincs weboldaluk, vagy  már elkészült weboldalaikat áthelyeznék hozzánk. Természetesen a már működő weboldalak másodlagos közlésésre is van lehetőség, a POINTERNET nem törekszik kizárólagos közlési lehetőségekre.

   
A méhészettel való foglalkozás 50 éves múltra tekint vissza a Czédulás családban.
Apám 1950-ben kezdett méhészkedni 3 vásárolt méhcsaláddal, később 60-70 méhcsaláddal termelt. A megtermelt mézet nagyban értékesítette.Én Czédulás István a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen végeztem. 1984-ben kezdtem el méhészettel foglalkozni saját 10 méhcsaládommal termelve, és gyermekkorom óta meglévő szakmai érdeklődésemet és tudásomat tovább gyarapítva.
1989 óta főállásban a méhészettel és mézforgalmazással foglalkozom. Közben 3 évig voltam az állami biztosító méhészeti kárszakértője, majd újabb három évig az egyik legnagyobb magyarországi mézkereskedő cég üzletkötője.
Jelenleg 150 családdal ökológiai azaz bioméhészkedést folytatok, és a Biokultúra Egyesület Méhészeti Szakosztályának elnökhelyetteseként szervezem a bioméhészet továbbfejlesztését.Legfőbb célomnak mindig a minőségi méztermelést tartottam.
Sokat tettem azért, hogy a fogyasztókkal megismertessek minél több fajtamézet és azoknak hatásait.
Az elsők között voltam akik Magyarországon a kristályos mézet krémméz formájában forgalomba hozták, igyekezve ezáltal a mézet minél teljesebb, természetesebb formájában a fogyasztó asztalára eljuttatni.
Szívesen vállalok -iskolás gyermekeknek, osztályoknak is- előadást, bemutatót a méhek életéről, a méhészeti termékekről.
Szeretném, ha a magyar fogyasztói szokások a mézfogyasztás növekedésének irányába változnának, ha a méz nagyobb szerepet kapna ételeink elkészítésében. Szeretném megismertetni az emberekkel a méz és más méhészeti termékek gyógyító hatásait, kozmetikai és különböző ápolószerként való felhasználását.
Szeretném az érdeklődőknek bemutatni a méhek csodálatos birodalmát, életüket, munkájukat, aminek során a virágokban a napfény energiájának hatására keletkező édes, tiszta nektárt összegyűjtve e nagyszerű természetes édességet, a mézet megtermelik számunkra..

  INFORMÁCIÓK
   AGRARAGAZAT
   TRANSPACK
   
   
    Top 100 Best Websites


ÚJSÁGOK

ÁRUHÁZ

FORDÍTÁS

LOVAGLÁS

KUTYA

MAGAZIN

FOTO

TÁVMUNKA

VADÁSZAT

INGATLAN

BOR

AGRAR

TERMŐFÖLD

GALÉRIA

MODELL

ÁSVÁNYVÍZ

MÉHÉSZET

TOURIST