Látogatás Értékelő Rendszer

A POINTERNET oldalait látogatók részére lehetővé tesszük, hogy azonosítsák magukat. Az azonosítás célja a pontosabb statisztika készítése, és a visszatérő látogatók részére történő szponzori ajándékok, vásárlói kedvezmények, hírlevelek eljuttatása. Az azonosítás csak a POINTERNET részére jelent információt. Az ajándékok sorsolás igénybevételével kerülnek átadásra. 

Az ötlet onnan származik, hogy új statisztika rendszerünknek köszönhetően azt tapasztaltuk, hogy igen sok rendszeresen visszatérő olvasónk lett az utóbbi időben. Nekik szeretnénk különböző vásárlói kedvezményekkel és értékes ajándékokkal még vonzóbbá tenni a kapcsolatot, az oldalak látogatását.

A látogatások mérése egyszerű, a kiválasztott oldalakon megtalálható adatmezőbe be kell írni a felhasználói azonosítót, amelyet az új regisztrációs modulban adott meg a látogató. Természetesen lehetőség van ellenőrizni a saját, és az első tíz helyezett számlálójának állását is.

A főlapunkon 24 óra alatt maximum 4 látogatást rögzít a számítógép (6 óránként egyet). Itt egy látogatás csak 1 ponttal növeli a látogató számlálójának értékét.
Más oldalakon elhelyezett adatmezőben végrehajtott azonosítás ettől eltérő pont értékű is lehet, ami ha több 1-nél, akkor azt külön jelezzük.
Egy látogató naponta maximum 10 pontot érhet el.

A POINTERNET oldalain összesen 10 helyen lehet pontot gyűjteni, ezek összeadódnak. Azt nem közöljük előre hogy ezek a pontgyűjtő helyek éppen hol vannak, mert az új és fontos lapok megkeresését is szeretnénk ösztönözni, és ezekre ráirányítani a figyelmet.

Ha kérdése, javaslata van vagy szeretne ajándékokat felajánlani a látogatók részére, akkor kérjük írjon levelet. Az ajándékokat és extra vásárlói kedvezményeket felajánló cégek részére ingyenes marketing lehetőségeket biztosítunk, reklámjaikat elkészítjük. e-mail: pointernet@axelero.hu